ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

Ο Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου στοχοποίησε τον Μητροπολίτη Χίου ώς ρατσιστή διότι αποκάλεσε τους λαθρομετανάστες ώς… λαθρομετανάστες, και κατέθεσε στην Αθήνα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του στην Εισαγγελία κατά του ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου για να διερευνήσουν αν διέπραξε αξιόποινες πράξεις ο μητροπολίτης, στέλνοντας το μήνυμα πως τα άμφια δεν διασφαλίζουν την ασυλία.

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ

Και όλο αυτό το φιάσκο για μια λέξη μόνο… «Λαθρομετανάστες».

Πού πάει ο νούς σας; Μήπως ότι παίζεται ένα μεγάλο βρώμικο παιχνίδι πίσω από αυτή την πολιτική προπαγάνδα που σκοπό έχει την φίμωση της αλήθειας και την τρομοκράτηση των αληθινών;

Κωστή Παπαϊωάννου, να μηνύσετε και όσους αποκαλούν τους παράνομους κυνηγούς ώς «λαθροκυνηγούς».

Τους παράνομους επιβάτες ώς «λαθρεπιβάτες» και τόσα άλλα επίθετα.

Ή μήπως δεν είστε Γ.Γ. των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γι’ αυτούς, διότι είναι Έλληνες!!! Εκτός εάν αυτοί δεν έχουν τά ίδια δικαιώματα που έχουν οι λαθρομετανάστες!

Αυτό που θέλω να παρατηρήσω φίλοι αναγνώστες, είναι το εξής:

Κατηγορούν κάποιοι για ρατσιστές όσους δεν ανέχονται λαθρομετανάστες στην χώρα μας, μέχρι και ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου μήνυσε τον Μητροπολίτη Χίου για ρατσισμό επειδή αποκάλεσε τους παράνομους εισβολείς, λαθρομετανάστες.

Ξεχνούν όμως όλοι αυτοί οι «ψευδο-αλληλέγγυοι» και δήθεν υποστηρικτές των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ότι υποστηρίζουν αυτούς που καταπατούν παράφορα τα δικά μας ανθρώπινα δικαιώματα, δηλαδή υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι ήλθαν πολλοί από αυτούς κατευθυνόμενοι να σφάξουν και να δολοφονήσουν τους «απίστους» διότι η ράτσα μας δεν τους γουστάρει καθώς λέει και ο θεός τους (ο διάβολος).

Και δεν είναι μόνο το δολοφονικό μένος των ακραίων λαθρομεταναστών του Ισλάμ, αλλά κινδυνεύει ο Έλληνας και με τις ασυνήθιστες ασθένειες, όπως η ελονοσία που ανάγκασε 12 δήμους της Ελλάδας να μπούνε σε «καραντίνα» όπως αναφέρει η έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με το Newsbeast.gr «… τα επιδημιολογικά στοιχεία που συλλέγει το ΚΕΕΛΠΝΟ, από τις αρχές του 2016 έως τα μέσα Αυγούστου είχαν δηλωθεί στο Κέντρο 65 κρούσματα ελονοσίας, εκ των οποίων τα 61 έχουν χαρακτηρισθεί εισαγόμενα – που σημαίνει ότι οι ασθενείς είχαν προσβληθεί σε χώρα του εξωτερικού. Από τα 61 εισαγόμενα κρούσματα ελονοσίας, τα 50 αφορούσαν σε μετανάστες από ενδημικές χώρες (43 από χώρες της Ινδικής χερσονήσου και επτά από χώρες της Αφρικής), και τα 11 κρούσματα αφορούσαν σε ταξιδιώτες που επέστρεψαν από ενδημική χώρα της Αφρικής. Από τα 50 κρούσματα σε μετανάστες, τα 8 καταγράφηκαν σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών σε νησιά του Βορείου Αιγαίου. Από το σύνολο των κρουσμάτων που είχαν δηλωθεί εφέτος έως τα μέσα Αυγούστου, σε τέσσερις ασθενείς υπάρχουν ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης».

Είναι και αυτή η επιδημία μέρος της καταστροφής της ράτσας μας.

Όσο για τον ρατσισμό:

Πώς και δεν λαμβάνετε υπ’ όψιν σας κύριοι «αλληλέγγυοι» αυτή την αλήθεια; Ότι δηλαδή χειρότεροι ρατσιστές από τους δολοφόνους Ισλαμιστές που εισβάλλουν λαθραία στην Χώρα μας, δεν υπάρχουν; Αυτούς γιατί τους υπερασπίζεστε και μηνύετε ώς ρατσιστές όσους αποκαλούν λαθρομετανάστες τους… λαθρομετανάστες;

Και εγώ έτσι τους αποκαλώ σε όλα τα δημοσιεύματά μου (μηνύστε με), διότι βασίζομαι στην Σύμβαση της Γενεύης του 1951 που αποκαλεί λαθραίους όσους εισέρχονται παράνομα από μη εμπόλεμη χώρα (την Τουρκία) σε άλλη χώρα (Ελλάδα). Ξυπνήστε επιτέλους συνέλληνες, αιώνια νυχτωμένοι…!

Και ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε εκπομπή του Χατζηνικολάου είπε τά πράγματα με τ’ όνομά τους, δηλαδή τους κατατάσσει στους λαθρομετανάστες, επικαλούμενος και αυτός την Σύμβαση της Γενεύης. Τέτοιοι είναι, πώς να το κάνουμε. Άσχετα το ανθρωπιστικό μέρος στο οποίον ο ηρωϊκός Έλληνας κρατά ακόμα την φιλοξενία μέσα του για να την προσφέρει σε όσους πράγματι έχουν ανάγκη, όπως είναι ανάμεσα στους λαθραίους και αρκετά γυναικόπαιδα που θέλουν να ξεφύγουν τον καταστροφικό πόλεμο της Συρίας.

Ποιόν πόλεμο όμως έχουν οι Πακιστανοί και τόσοι άλλοι που λογίζονται ώς μετανάστες στο ξέφραγο αμπέλι, την δύσμοιρη Ελλάς;

Μηνύστε κύριε Κωστή Παπαϊωάννου και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, γιατί δεν το κάνετε και μηνύετε μόνο τον Μητροπολίτη; Ακούγεται ότι επειδή αυτός μίλησε και για πολιτικούς που «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα» αυτό μάλλον σας πείραξε και βρήκατε ευκαιρία!!!

Το δικτατορικό σας όμως τερτίπι εκεί ξεσπά, για να φοβίσετε τους πάντες να μη μιλούν και να εκτελέσετε τις διαταγές των σκοταδιστών ανωτέρων αφεντάδων σας που βάλθηκαν να καταστρέψουν την Ελλάδα. Είναι τυχαία τά δημοσιεύματα (εάν αληθεύουν) για το δόγμα Κίσινγκερ, ότι: μέχρι το 2018 Ελλάδα δεν θα υπάρχει;

Θα πληρώσετε όμως ακριβά το τίμημα της προδοσίας σας κύριοι «αλληλέγγυοι» που «δολοφονείτε» τον Έλληνα και καταπατείτε τά δικαιώματά του για να εγκαταστήσετε τον Ισλαμιστή δολοφόνο στα εδάφη μας. Η οργή του λαού θα πρέπει να σας τρομάζει, και ναι, θα πληρώσετε, και πολύ ακριβά μάλιστα. Καί εσείς και τά παιδιά σας, διότι θα ντρέπονται με τέτοιους γονείς που θα είναι συνυπεύθυνοι σε τυχόν βομβιστικές ενέργειες στην Ελλάδα και αποκεφαλισμούς Χριστιανών από τά αποβράσματα του δολοφονικού ISIS που εισέρχονται ώς «πρόσφυγες» (όπως εσείς τους αποκαλείτε) στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας, ενώ είναι δολοφόνοι λαθρομετανάστες!

Όσο κόπτεστε κύριοι «ψευδο-αλληλέγγυοι» υπέρ των λάθρο και καθυβρίζετε και επαναστατείτε κατά των Ελλήνων που κρατούν άμυνα ενάντια στην καταστροφή της Ελλάδος, δεν σας είδα να κάνετε το ίδιο κατά των πολεμοχαρών δολοφόνων που δημιουργούν πολέμους με θύματα αθώους πολίτες. Μόνο στους Έλληνες πατριώτες ξέρετε και βγάζετε την ψυχοπάθειά σας μη ξέροντας να κάνετε κάτι καλύτερο…!

Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, όπως ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ τους ΔΩΣΥΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Τέλος, ας αναφερθώ για λίγο και στις φωτογραφίες των δύο παιδιών που λένε ότι είναι αδέλφια, του μικρού 5χρονου και της αδελφής του μέσα στο ασθενοφόρο, που ώς εκ θαύματος βρέθηκε εκεί πλήθος δημοσιογράφων να καταγράψουνε το γεγονός.

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ 2

Επειδή δεν είδαμε την βομβιστική επίθεση παρά μόνο τά παιδιά να τα κουβαλούν στο ασθενοφόρο, -και δείτε σύμπτωση!!!- και τά δύο παιδιά που τραυματίστηκαν βαριά, δεν έκλαιγαν ούτε πονούσαν, καθώς και ένα τρίτο που βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο. Ο μικρός απορούσε τί ήταν αυτό το υγρό που υπήρχε στο κεφάλι του αριστερά (και στην αδελφή του αριστερά ήταν!) και πάλι ώς εκ θαύματος και στα δυό παιδιά το αίμα δεν έτρεχε πλέον αλλά σταμάτησε(!) να τρέχει, όπως και στο τρίτο παιδί καθώς και στον μεσήλικα που «έπιασε» η κάμερα. Δεν τρέχει το αίμα πλέον.

Είδαμε και άλλα τέτοια στημένα με ηθοποιούς να δείχνουν δήθεν βομβαρδισμούς αθώων, και λέω τώρα με το πονηρό μου μυαλό, μήπως είναι και αυτό μια από τα ίδια; Εύχομαι να είναι μια από τά ίδια, διότι τότε δεν θα έχουμε τραυματισμό σώματος και ψυχής αυτών των αθώων παιδιών, όπως και τόσων άλλων που είναι τα εύκολα θύματα στις σατανικές ορέξεις των πολεμοχαρών δολοφόνων πολιτικών και μη.

Μα και αληθινό γεγονός να είναι, μήπως είναι τά μόνα παιδιά που γίνονται θύματα;

Μήπως χιλιάδες παιδιά Χριστιανόπουλα δεν βιάζονται και δολοφονούνται από τους Ισλαμιστές λόγω της πίστης τους στον Χριστό ή ότι ανήκουν σε οικογένειες Χριστιανών; Πότε διαμαρτυρηθήκατε γι’ αυτά «ψευδοαλληλέγγυοι» και πότε τά δικά σας βοθροκάναλα έκαναν εκτεταμένη αναφορά σ’ αυτές τις δολοφονίες; Αρκούνται μόνο στον μικρό και στην αδελφή του που δεν σκούζουν ούτε πονούν για να κάνουν την προπαγάνδα τους, και πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης και εσείς φίλοι «αλληλέγγυοι».

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ 3

Αυτό το παραπάνω παιδάκι -θύμα καί της προπαγάνδας- ξέρουν τα βοθροκάναλα ότι λέγεται Omran, διότι τους βολεύει στην προπαγάνδα τους.

Το παρακάτω παιδάκι (και όλα τ’ άλλα) που είναι Χριστιανόπουλο και δολοφονήθηκε από τους Ισλαμιστές, πώς άραγε το λένε;

Ποιό βοθροκάναλο γνωρίζει τό όνομά του;

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ 4 - χριστιανοπουλα δολοφονουνται

Τελικά, σιχάθηκα τους κατ’ ανάγκην ή κατά συνείδησιν κοιμωμένους!!!

Και ο νοών νοείτο.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

BANNER Κατασκευές.Movie_Snapshot (3)

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων