ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (02-01-2022).

 

Καταγγελία ήρθε στην Pieria.tv για φωτεινό σηματοδότη στην διασταύρωση Βόρειου Ανισόπεδου Κόμβου προς Παραλία Κατερίνης, όπου τείνει οσονούπω να… «πέσει» στα κεφάλια μας. Η αποδεικτική φωτογραφία που μου έστειλε σήμερα ο καταγγέλλων φίλος είναι με ημερομηνία 19/12/2021.

Το φωτορεπορτάζ μου όμως που έγινε σήμερα Κυριακή 02/01/2022 δείχνει να μην έγινε καμιά προσπάθεια αποκατάστασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Όπως «προδίδει» το φωτογραφικό μου υλικό για τον σηματοδότη, αιτία είναι μια πρόσκρουση αυτοκινήτου επάνω του από την παράλληλη οδό Περίστασης-Παραλίας όπου και προκάλεσε την κλίση και τις υλικές ζημιές. Εγκαταλελειμμένος στην μοίρα του ο σηματοδότης επιμένει να… γέρνει προς την κεντρική οδό προς Παραλία ενώ οι βίδες που τον συγκρατούν μετακινήθηκαν από την αρχική τους θέση.

Επίσης, εφόσον ο σηματοδότης βρίσκεται σε λειτουργία, τα ηλεκτρικά καλώδια είναι ακάλυπτα και το καπάκι που τα κάλυπτε δεν βρίσκεται στην θέση του με συνέπεια κάποιο παιδάκι με περιέργεια να αγγίξει τά καλώδια με ότι αυτό συνεπάγεται!

Θα ευαισθητοποιηθούν τελικά οι αρμόδιοι να αποκαταστήσουν τον φωτεινό σηματοδότη επαναφέροντας τον στην πρότερη και ασφαλή θέση του ή μήπως θα αιωρείται ο φόβος πιθανής πτώσης σε κάποια διερχόμενα οχήματα όταν και εάν έχουμε σφοδρούς ανέμους στην περιοχή ή και δεύτερη πιθανή πρόσκρουση οχήματος επάνω του, όπου και θα αποτελειώσει το έργο της πρώτης σύγκρουσης;

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο