Μητσοτάκη, σ’ Αυτά Τά Χάλια Έφτασες Την Ελλάδα Μας. Η Ακρίβεια Με Αποδείξεις!

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (12-02-2022).

 

Εύκολα χαρακτηρίζει ο πολίτης ως «πολιτικά σκουπίδια» κάποιους πολιτικάντηδες (πολιτικοί δεν υπάρχουν πλέον, μόνο πολιτικάντηδες), εφόσον την ακρίβεια στα αναγκαία αγαθά την έχουν για παιχνίδι.

Πέραν των τόσων αγαθών που είναι απλησίαστα με τις υπέρογκες αυξήσεις, (δεν κάνω λόγο για την ενέργεια, αυτή κτύπησε κόκκινο στην ανιούσα), είδα με έκπληξη σήμερα ένα αγαθό που αποκλειστικά αγοράζω, ότι η αύξηση του από την περασμένη εβδομάδα, είναι 2 ευρώ το κιλό! Μιλώ για το τυρί κοφινάκι όπου το πρόλαβα με 7.80 ευρώ το κιλό, πήγε στα 8.5 ευρώ το κιλό, και σήμερα το αγόρασα με 10.5 ευρώ το κιλό! Πάντοτε από το ίδιο Σούπερ Μάρκετ δηλαδή, που είμαι πελάτης τόσα χρόνια. Εννοείται πως θα είναι κομμένο για εμένα το τυρί κοφινάκι. Μου είναι πλέον απαγορευτικό!

Πού θα φτάσει αυτό το χάλι κύριε πρωθυπουργέ; Επιτρέπεται τέτοια μεγάλη αύξηση από την μιά στιγμή στην άλλη;

Γιατί ρε Μητσοτάκη επιτρέπεις τέτοια οικονομική καταστροφή στην χώρα μας; Ότι δεν κατάφεραν κάποιοι να μας εξοντώσουν με τον κατασκευασμένο ιό του μίστερ Covid το συνεχίζουν με την οικονομική καταστροφή μας; Πώς επιτρέπεις ρε ο φτωχός λαός να γίνεται φτωχότερος; Γιατί να στερείται ο λαός τα αναγκαία καθημερινά αγαθά εν έτει 2022; Πόσο ακόμα ρε φερόμενε πρωθυπουργέ της Ελλάδος; Το ξέρεις ότι πέθανες πολιτικά, το κόμμα σου δεν θα δεί ποτέ ξανά την Βουλή, εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν σώφρονες ψηφοφόροι, και κατά συνέπεια βάλθηκες να μας εξοντώσεις;

Οι δήθεν «ελαφρύνσεις» που κάνεις, όπως για παράδειγμα την μείωση του ΕΝΦΙΑ, είναι σαν να μας τα παίρνεις χοντρά από την μια τσέπη και να μας βάζεις ψίχουλα στην άλλη τσέπη. Ξύπνησε ο λαός (έτσι ελπίζω) κύριε Μητσοτάκη, δεν σε ανέχεται πλέον, η οργή ξεχείλισε, είσαι τελειωμένος. Δεν τραβάς το αυτί του υπουργού σου που είναι υπεύθυνος για την ακρίβεια αυτή. Το πολιτικό μπουμπούκι, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μάλλον δεν έχει πάει ποτέ σε Σούπερ Μάρκετ για ψώνια εφόσον καθημερινά τραπεζώνεται από διάφορες υπηρεσίες, οργανώσεις και φορείς, με συνέπεια να μην γνωρίζει τι εστί ακρίβεια.

Το κόμμα σου κύριε Μητσοτάκη δεν πιστεύει στην Δημοκρατία και απόδειξη τούτου είναι ότι κάνατε μια άλλη Δημοκρατία, μια ΝΕΑ Δημοκρατία. Γιατί ΝΕΑ εφόσον υπάρχει η παλιά των προγόνων μας; Απλά για να μπορείτε να έχετε και τα καρπούζι και το μαχαίρι. ΝΤΡΟΠΗ σας άθλιοι…! Θα πληρώσετε σύντομα την καταστροφή μας με την δική σας καταστροφή. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο