Μια κατσίκα αρνείται να φάει μέχρι να δει ξανά τον καλύτερο της φίλο, ένα γαϊδούρι!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Μια κατσίκα αρνείται να φάει μέχρι να δει ξανά τον καλύτερο της φίλο, ένα γαϊδούρι!

Για 10 χρόνια ο κύριος G, μια κατσίκα, και ο Jellybean, ένα γαϊδουράκι, ζούσαν μαζί στη φάρμα μιας γυναίκας. Το τελευταίο διάστημα όμως, η γυναίκα αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να συντηρήσει τον εαυτό της, πόσο μάλλον να φροντίσει τη κατσίκα, το γαϊδουράκι και τα δεκάδες σκυλιά που ζούσαν στη φάρμα της.

Έτσι προσπάθησε να βρει σε όλα της τα ζώα, ένα σπίτι. Η Grass Valley, μια φιλοζωική οργάνωση που εδρεύει στη Καλιφόρνια πήρε υπό τη προστασία της τον κύριο G, αλλά λόγω χώρου, έστειλε τον Jellybean μακριά, σε κάποιο άλλο καταφύγιο ζώων.

Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στην κατσίκα .

«Ο κ. G αρνούνταν να φάει» είπαν οι άνθρωποι από το κέντρο διάσωσης. Περνούσε τις ημέρες του καθισμένος σε μια γωνιά του σπιτιού του και μετά βίας σήκωνε για λίγο το κεφάλι του κάθε φορά που το προσωπικό προσπαθούσε να τον ταΐσει. Και οι άνθρωποι του καταφυγίου δοκίμασαν κυριολεκτικά τα πάντα: Μελάσα, γλυκά, δημητριακά, μήλα, μαγειρεμένο φαγητό … τίποτα δεν λειτούργησε.

Τίποτα, μέχρι τη στιγμή που ένας εθελοντής προσφέρθηκε να κάνει μια διαδρομή 14 ωρών με το αυτοκίνητο του για να φέρει τον γάιδαρο στο καταφύγιο. Το προσωπικό είχε την ελπίδα ότι η επανένωση των δυο παλιόφιλων μπορούσε να σώσει την κατσίκα από την ασιτία.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τι συνέβη όταν η μελαγχολική κατσίκα αντιλήφθηκε ότι είχε έρθει ξανά ο φίλος της. Φροντίστε να έχετε πρόχειρο και κανένα πακέτο χαρτομάντιλα, γιατί με αυτά τα ζώα ποτέ δεν ξέρεις..

Μην αμφιβάλλετε ποτέ για το βάθος των συναισθημάτων των ζώων. Η θλίψη του κ. G ήταν βαθιά και αυθόρμητη όταν έχασε το φίλο του ενώ τη στιγμή της επανασύνδεσης του με τον Jellybean μοιάζει πραγματικά ευτυχισμένος! Σαν άνθρωπος!

Το κέντρο διάσωσης λέει ότι πλέον οι δυο τους θα μείνουν μαζί για πάντα!

πηγή: dinfo.gr

 


Μοιραστείτε το Άρθρο