ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Στην σημερινή εποχή, είναι περισσότερο επιτακτική ανάγκη να βρίσκουμε τρόπους αυτοσυντήρησης και εξοικονόμησης πόρων στην οικονομική καταστροφή που επέρχεται.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

του Γιώργου Οικονομίδη.

Οι μεγάλες δυνάμεις που δεσπόζουν στα “αδύναμα δίποδα”, δέν θέλουν, αλλά ούτε επιτρέπουν, το “δίποδο” να σηκώσει κεφάλι ανεξαρτησίας. Τα δυνατά μυαλά ανά τόν κόσμο είτε τα εξαγοράζουν είτε τα… εξαφανίζουν.

Μας θέλουν όντα υπερκατανάλωσης πρός κατανάλωση των δικών τους “αγαθών” και κατά συνέπεια η ζημιά τους θα είναι τεράστια, εάν, καί όταν καταφέρουμε, εμείς τα “δίποδα” να ξυπνήσουμε από τον ύπνο του δικαίου και του… “δέν βαριέσαι”.

Ένα από αυτά τα δυνατά μυαλά, ζεί και πορεύεται στην Πατρίδα μας και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Κρήτη. Ακούει στό όνομα Μιχάλης Καλογεράκης και είναι εφευρέτης, ή καλύτερα ερευνητής, όπου με τις υπάρχουσες τεχνολογίες καταφέρνει να έχει το δικό του Ενεργειακό και αυτόνομο σπιτικό.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία συναρμολογεί και δημιουργεί δικό του ρεύμα (ο συνήθης φόβος για την ΔΕΗ), καθώς και δικά του καύσιμα (ο συνήθης φόβος για τούς πετρελαιοπαραγωγούς), είτε για θέρμανση είτε για κίνηση. Επίσης, έχει τόνους πόσιμου νερού αποθηκευμένο σε κατάλληλη δεξαμενή.

Στο βίντεο, που μας εξέπληξε η εφευρετικότητα αλλά και η απλότητα τού Μιχάλη Καλογεράκη, βλέπουμε βήμα πρός βήμα το αυτόνομο σπιτικό του καθώς και τις αξιόλογες κατασκευές του, όπου θα μπορούσε άνετα ο καθένας από εμάς να κατασκευάσει (με την ανάλογη γνώση) για να μπορούμε πλέον να ζούμε ανεξάρτητοι ή ανεξαρτητοποιημένοι από τους δυνάστες μας που μας πωλούν “φύκια για μεταξωτές κορδέλες”, δίχως τα οποία δέν μπορούμε δυστυχώς να ζήσουμε σήμερα.

Καύσιμη και ύλη θέρμανσης, ηλεκτρισμός, νερό και τροφή, είναι τα άκρως απαραίτητα για την διαβίωση μας, τα οποία δυστυχώς δέν τα βρίσκουμε ελεύθερα, άσχετα που ο Θεός διέταξε την φύση να μας τά προσφέρει απλόχερα, αλλά τα αγοράζουμε πανάκριβα από διάφορες μερίδες δυναστών.

Επιστροφή λοιπόν στην αναγκαία κατανάλωση που εμείς μπορούμε να παράγουμε, και όχι στην υπερκατανάλωση τών άξεστων παραγόντων.

 

Γιώργος Οικονομίδης / www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο