ΜΜΕ=Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή μήπως Μέσα Μαζικού Εμβολιασμού;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (09-06-2021).

 

Ανοίγεις την ριμάδα την τηλεόραση για ψυχαγωγία και ψυχοπλακώνεσαι από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, κοινώς Μ.Μ.Ε.=Μέσα Μαζικού Εμβολιασμού αντί να είναι Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!

Δεν ακούς ΤΙΠΟΤΑ άλλο από… εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, και μάλιστα υποχρεωτικά, ειδάλλως… «την έβαψες»!

Εικόνα διαδικτύου.

Δεν θα μπορείς ανεμβολίαστος να συμμετέχεις στην κοινωνική ζωή, ούτε να ταξιδεύεις, ούτε να διασκεδάζεις, ούτε να αγοράζεις, ούτε να πουλάς! Θα ζεις πλέον φυλακισμένος κατ’ οίκον! Κατά τ’ άλλα ο Κούλης Μητσοτάκης μας «καθησύχαζε» ότι τα εμβόλια δεν θα είναι υποχρεωτικά. Αμ’ δε…!

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

«Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας διαπράττει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης» (με την εμμονή του για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ειδικές ομάδες και κατ’ επέκτασιν σε κάθε πολίτη), μας λέει ο καθηγητής τού Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης, ο πλέον έγκυρος Συνταγματολόγος δηλαδή, εφόσον οι περισσότεροι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ή εθελοτυφλούν και κωφεύουν!!! Το έγκλημα αυτό όμως κάποτε θα πρέπει να το πληρώσει και μάλιστα ακριβά ο ανεπάγγελτος γόνος των Μητσοτάκηδων, μαζί με το επιτελείο του εννοείται, και ας ψήφισαν οι Νεοδημοκράτες βουλευτές το ακαταδίωκτο για λοιμωξιολόγους και εμπλεκόμενους πολιτικούς.

Είναι τελικά ή δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός;

Σύμφωνα με τον Συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη, είναι αντισυνταγματικό να υποχρεώνεις κάποιον να βάζει στο σώμα του ότι θέλεις εσύ και γουστάρεις δίχως να υπάρχει επίσημη έγκριση και βεβαίωση ασφαλείας ενός εμβολίου. Κατά συνέπεια δεν υποχρεούται ουδείς να βάλει οτιδήποτε του επιβάλλουν στο σώμα του παρά την θέληση του. Εάν ισχύσει η υποχρεωτικότητα αυτό θα σημαίνει ΒΙΑΣΜΟΣ, κι’ εάν ο σεξουαλικός βιασμός τιμωρείται (έστω και ελαφρά από την «δικαιοσύνη» λες και συμβάλλει σ’ αυτό με τον τρόπο της), τότε ο εν λόγω ΒΙΑΣΜΟΣ των εμβολίων ποια τιμωρία θα πρέπει να έχει;

Το κράτος θα πρέπει με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο να ενημερώσει τους πολίτες για τις ενδεχόμενες παρενέργειες του κάθε εμβολίου και όχι να κρύβει εσκεμμένα την αλήθεια των παρενεργειών. Κάθε θάνατο ή και ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία μετά από εμβολιασμό, προσπαθούν κράτος και λοιμωξιολόγοι να αποδώσουν τις βλάβες σε οτιδήποτε άλλο παρά στο εμβόλιο. Απεναντίας όμως, για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να αυξήσουν τα δήθεν κρούσματα του΄Covid-19 απέδιδαν ασύστολα κάθε θάνατο από οποιαδήποτε αιτία ώς θάνατο από Κορωναϊό (το ομολόγησε δημόσια και ξεδιάντροπα ο υπαίτιος του τρόμου Σωτήρης Τσιόδρας), ασχέτως εάν έπασχε το θύμα από την επιδημία τούτη. “Το μυστήριον της ανομίας ήδη ενεργείται“! Τυχαίο;

Ρώσικη ρουλέτα;!

Δεν είναι δικαιολογία για την υποχρεωτικότητα, ότι, οι παρενέργειες που επιφέρουν ακόμα και τον θάνατο, είναι λίγες σε σύγκριση με τά οφέλη που έχουν τά εμβόλια. Θα έπαιζε κανείς την Ρώσικη ρουλέτα; Αυτό συμβαίνει και με τά εμβόλια και τις παρενέργειες τους, έστω και ελάχιστες καθώς θέλουν να μας πούνε, και κανείς δεν θα ήθελε να είναι ο επόμενος νεκρός ή παράλυτος από την ενδεχόμενη “Ρώσικη ρουλέτα” όπου στην θαλάμη του όπλου υπάρχει μόνο μια σφαίρα και πυροβολεί ο χρήστης στο κεφάλι του έως ότου φτάσει στην σφαίρα που θα τον στείλει στα θυμαράκια να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα!

«Θα μπορούν οι καταστηματάρχες εστίασης να δέχονται μόνο εμβολιασμένους στα καταστήματα τους», είπε ο Κούλης στην Βουλή! Ξεχνάει μάλλον ο πρωθυπουργός ότι μπορεί ο ανεμβολίαστος πολίτης να μηνύσει τον εστιάτορα για διάκριση δικαιωμάτων, ρατσισμό και… συκοφαντική δυσφήμιση! Πώς με θεωρείς ρε σύ μολυσμένο όπου θα μεταδώσω τον ιό εφόσον δέν έχω τον ιό και δέν ασθενώ; Γιατί μου κολλάς αυτή την ρετσινιά του μολυσμένου από την στιγμή που ΔΕΝ είμαι; Δηλαδή μας οδηγεί η κυβέρνηση της Νέας Δημο(τρομο)κρατίας σε «εμφύλιο πόλεμο» και σε πολίτες δύο κατηγοριών; Καταπατεί η (για λίγο ακόμα) κυβέρνηση τα προσωπικά μας δεδομένα; Πώς θα γνωρίζουν οι εστιάτορες και κάθε καταστηματάρχης –που κλαίγεται ότι δεν έχει δουλειά ενώ σύντομα θα κληθεί να επιλέξει εμβολιασμένους μόνο πελάτες-, εάν είναι κάποιος εμβολιασμένος ή όχι; Προσωπικά δεδομένα ισχύουν ή δεν ισχύουν; Ρε Κούλη, τι κατάντια είναι αυτή που σε διακρίνει;

Εναπόκειται λοιπόν στον καθένα να αποφασίσει τι θα πράξει με το σώμα του, διότι το δικαιούται, άσχετα που αυτό δεν το θέλει η αποβλάκωση που μας επιβάλλουν τα Μέσα Μαζικού Εμβολιασμού που καρπώθηκαν εκατομμύρια ευρουλάκια των φορολογουμένων για την γνωστή τους προπαγάνδα της δήθεν πανδημίας. Επιδημία ναι, πανδημία όχι, διότι πανδημία σημαίνει αρρώστια όλου του Δήμου [Παν-Δήμος], (ή να μήν υπάρχουν ζωντανοί να θάψουν τους νεκρούς), κάτι που δέν ισχύει με τον προκείμενο ιό ασχέτως που κάποια αθλιότατα παπαγαλάκια του συστήματος θέλουν να το περάσουν έτσι! Δεν είναι τυχαίο που φιλοξενούν στα δελτία τους μόνο «επιστήμονες» τού συστήματος που ως κωλοτούμπες την μια μας λένε το ένα και την άλλη το άλλο (για να γελάμε), και τελευταία είναι μόνο υπέρ της εμβολιαστικής κυβερνητικής γραμμής, και δεν φιλοξενούν τα κανάλια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ με αντίθετη επιστημονική και τεκμηριωμένη άποψη που θέτει στο περιθώριο τους πρώτους μισθωτούς της κυβέρνησης “επιστήμονες” και που πιθανόν να τους καταστήσει και κατηγορούμενους για παραπληροφόρηση. Εάν έχουμε δικαιοσύνη σ’ αυτόν τον τόπο.

Εσείς ακόμα εξακολουθείτε να «ενημερώνεστε» από διάφορα πληρωμένα κυβερνητικά β#θr0κάναλα;

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο