«ΜΠΑΛΩΘΗΚΕ» ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ PLAZA ΚΟΡΙΝΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(06-09-2019)

 

Ένα ρεπορτάζ ήταν ικανό να «σπρώξει» την κρατική μηχανή. Το οδόστρωμα τής Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης-Θεσσαλονίκης κρύβει πολλές παγίδες για τους οδηγούς. Συγκεκριμένα, στο κομμάτι τού ύψους των PLAZA Κορινού, υπήρξε (και εξακολουθεί να υπάρχει σε κάποια σημεία) καθίζηση τού οδοστρώματος με αποτέλεσμα ολόκληρη σκισμή τού δρόμου να εγκυμονεί κινδύνους για οχήματα και δίκυκλα.

Η κάμερα «συνέλαβε» ολόκληρη τρύπα του οδοστρώματος που κατέληγε στο κανάλι κάτω από την γέφυρα, δηλαδή διαπερνούσε όλη την άσφαλτο. Η κινητοποίηση τής Αντιπεριφέρειας Πιερίας ήταν άμεση.

Η καθίζηση «μπαλώθηκε» ενώ το επί σειρά ετών «σαμαράκι» τού δρόμου όπου κτυπούσαν τά αυτοκίνητα στο οδόστρωμα και τα δίκυκλα κινδύνευαν με ανατροπή, αποκαταστάθηκε με νέα άσφαλτο.

Δεν παύει όμως να πρόκειται για «μπάλωμα» εφόσον υπάρχουν εκεί κοντά και άλλα σημεία καθίζησης που χρειάζονται επιδιόρθωση και αφέθηκαν ώς έχουν.

Η αλήθεια που δεν αμφισβητείται, είναι ότι ολόκληρο το οδόστρωμα χρειάζεται αντικατάσταση μετά από πολλών δεκαετιών χρήσης και κατάχρησης.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο