«ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(09/12/2018)

 

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό το παιχνίδι που παίζουν οι άθλιοι των Εθνών (ΟΗΕ) εις βάρος τής Ελλάδας με τους λαθρομετανάστες!

Φώτο διαδικτύου

Ανοικτά τά σύνορα μας για κάθε «καρυδιάς καρύδι» αμφιβόλου αξίας και προελεύσεως, και όταν μπαίνουν στην χώρα μας «μαντρώνονται» δίχως να μπορούν να εξέλθουν όπως μπήκαν. Δηλαδή, «νόμιμη» η παράνομη είσοδό τους στην μαμά Ελλάς αλλά παράνομη η έξοδό τους από την Ελλάδα.

Δώστε προσοχή…

Εχθές 8 Δεκεμβρίου 2018, τρείς αλλοδαποί που εισήλθαν λαθραία στην Ελλάδα -δίχως να τους έγινε έλεγχος, απεναντίας τους υποδέχθηκαν μετά βαΐων και κλάδων- επιχείρησαν να εξέλθουν από την χώρα μας με αυτοκίνητο ενός ζευγαριού αλλοδαπών. Το μεσημέρι, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο τύπου, τους έγινε έλεγχος από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου των Ευζώνων, και εφόσον διαπιστώθηκε ότι επιχείρησαν να φύγουν παράνομα από την Ελλάδα, λές και ήρθαν… νόμιμα(!!!), συνέλαβαν το ζευγάρι 30 ετών και 23 αντίστοιχα, με την αιτιολογία ότι «έχουν επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα» και ότι οι αλλοδαποί «υπέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αλλοδαπών Αρχών, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν», ενώ «προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας».

Εδώ εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος σώφρων πώς το παιχνίδι εις βάρος μας είναι ανελέητο!

Βάζουν στην χώρα μας, με το πρόσχημα των προσφύγων, το κάθε εγκληματικό στοιχείο μαζί με τους πραγματικούς πρόσφυγες, δίχως απολύτως κανέναν έλεγχο στο ξέφραγο τούτο αμπέλι που λέγεται (λεγόταν μάλλον) Ελλάς, και τούς στερούν το δικαίωμα να βγούνε από την χώρα μας με προορισμό άλλη χώρα τής Ευρώπης. Τούτο όμως το «δικαίωμα» τούς το παρείχαν όταν από την Τουρκία εξήλθαν λαθραία και εισήλθαν επίσης λαθραία στην Ελλάδα.

Απομένει να δούμε το θαύμα λοιπόν, που δεν είναι άλλο από το «πότε θα ξυπνήσεις δόλιε Έλληνα» και θα αποτινάξεις τον ζυγό από τον τράχηλο σου… όπως κάνουν ΤΩΡΑ στην Γαλλία.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο