ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/01/2017

Μοιραστείτε το Άρθρο

Κώστας Ανεστίδης: Όσοι συσκέπτονται είναι… ανόητοι!

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 26.01.2017)

Ευθέως κατηγόρησε ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Κώστας Ανεστίδης, (αγρότης και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας), ώς ανόητους που δεν μπορούν να σκεφτούν, όσους συσκέπτονται στις επιτροπές πριν το στήσιμο μπλόκων διότι οι συσκέψεις αυτές είναι άχρηστες και προκαλούν διχασμό.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «Το μπλόκο επρόκειτο να στηθεί αύριο, αλλά λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων αποφασίσαμε στη γενική μας συνέλευση να στήσουμε τα τρακτέρ μας στα διόδια Μαλγάρων το Σάββατο (28/01)», εύλογο είναι ότι το ερχόμενο Σάββατο οι οδηγοί θα υποστούμε την ταλαιπωρία που δικτατορικά μας επιβάλλουν οι αγρότες, οι οποίοι τέτοιον καιρό κάθονται δίχως να εργάζονται και η κατάλληλη ευκαιρία για τά αιτήματά τους είναι τέτοια εποχή… κάτι που αποφεύγουν να τα διεκδικήσουν στην καρδιά του καλοκαιριού, εν μέσω «φούριας» αγροτικής απασχόλησης, όπως επισημαίνουν χιλιάδες ταλαιπωρημένοι και αγανακτισμένοι οδηγοί και όχι μόνον.

Υπενθυμίζουμε ότι, στην πανελλαδική απεργία των Ναυτεργατών που παρέλυσε η χώρα, και τα αγροτικά προϊόντα κινδύνευαν να καταστραφούν, οι αγρότες επαναστάτησαν ενάντια στους Ναυτεργάτες.

Τώρα –όπως και σε κάθε μπλόκο τους- οι αγρότες δεν ενδιαφέρονται για τά προϊόντα άλλων επαγγελματιών εάν καταστρέφονται εξ’ αιτίας των μπλόκων που επιβάλλουν, αλλά κοιτούν και ενδιαφέρονται μόνο για το… «τομάρι» τους.

Επόμενο είναι ότι η Πολιτεία θα πρέπει έστω και με δραστικά μέτρα να αποτρέψει την ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα και δεν το αξίζουν να υποστούν τις δικτατορικές ορέξεις του καθενός.

Θέλεις να απεργήσεις και να διαμαρτυρηθείς; Κάνε το σιωπηλά, έστω και με απεργία πείνας, ή μην διαθέτεις τά προϊόντα σου αγρότη ώς ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο λαός τί σου φταίει ΡΕ;;;!!!

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο