«ΜΠΟΧΑ» ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΕΠΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (08-09-2020).

 

Παράπονα και οργή για κάποιες οδούς στην Καλλιθέα Κατερίνης όπου τους πνίγουν τα σκουπίδια εφόσον απορριμματοφόρο έχουν να δούνε πάνω από δύο εβδομάδες, όπως καταγγέλλουν.

«Δράμα» η κατάσταση με κάδο απορριμμάτων, και μάλιστα σπασμένο και… «κουτσό», όπου γεμάτος τόσες ημέρες περιμένει αγωνιωδώς το απορριμματοφόρο τού Δήμου Κατερίνης. Λες και το έχει η οδός να προκαλεί «δράμα» στους κατοίκους, εφόσον πρόκειται για την οδό ΔΡΑΜΑΣ, όνομα και πράμα δηλαδή.

Αγανακτούν οι κάτοικοι τόσο στην οδό ΔΡΑΜΑΣ όσο και στην οδό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ (και αλλού πιθανόν) εφόσον περιμένουν απορριμματοφόρο και απορριμματοφόρο δεν βλέπουν!!!

Παιδιά παίζουν στον χώρο, κοντά εκεί βρίσκεται και το γήπεδο ποδοσφαίρου με περισσότερα παιδιά να περνούν τις ώρες τους εκεί. Πέραν τούτου, η αποπνικτική βρώμα προσελκύει και διάφορα τρωκτικά και ερπετά, όπως ποντίκια, φίδια κλπ. Είμαστε και στην εποχή της γνωστής επιδημίας (και πάψτε να την αποκαλείτε πανδημία) τού Κορωναϊού που μας τρέλαναν με τις μάσκες και απολυμάνσεις, κάτι που μάλλον δεν ισχύει για κάποιους αρμοδίους.

Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη για το θέμα τούτο, ο οποίος μου δήλωσε τά εξής: «Αποκλείεται να μην πέρασαν για 15 ημέρες τα απορριμματοφόρα. Το πιθανόν είναι κάποιος κάδος να έχει σπασμένα πόδια και να μην μπορεί το όχημα να τον φορτώσει με συνέπεια να συνεχίζουν οι κάτοικοι να βάζουν εκεί τα σκουπίδια τους. Θα ιδώ το θέμα και θα λυθεί σύντομα».

Στις φωτογραφίες που πήρα όντως βλέπουμε οι ρόδες του κάδου να είναι σπασμένες όπως επεσήμανε ο κύριος Κυριακίδης. Το ζητούμενο όμως είναι γιατί τόσο καιρό παραμένουν σπασμένες οι ρόδες και δεν αντικαθίσταται ο κάδος για να μπορούν τα απορριμματοφόρα να τον αδειάζουν; Όπως οφείλουν άλλωστε.

 

( Έμμεση απάντηση του Δήμου Κατερίνης με Δελτίο Τύπου για τα σκουπίδια ΕΔΩ.)

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο