Νέα Σύγχρονη Παιδική Χαρά Στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (20-06-2022).

Αυτές τις ημέρες μικροί και μεγάλοι βλέπουν τις εργασίες που γίνονται στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης για την κατασκευή νέας παιδικής χαράς. Οι μικροί φίλοι μας ανυπομονούν για την αποπεράτωση της για να ξεχυθούν ανέμελα στο παιχνίδι και την διασκέδαση ενώ οι μεγάλοι, γονείς και συγγενείς, αναμένουν την έξοδο των παιδιών τους στην νέα παιδική χαρά.

Η κάμερα της διαδικτυακής Pieria.tv κατέγραψε μέρος των εργασιών όπου σύντομα θα παραδοθεί το δημοτικό έργο στους μικρούς μας φίλους.

Εύλογο είναι ότι απευχόμαστε τυχόν βανδαλισμούς από ανεγκέφαλους νεανίσκους όπως κάνουν και σε άλλα μέρη του Πάρκου με διάφορα γκράφιτι και σπασίματα.

Η ιδιαιτερότητα του νέου αυτού έργου είναι οι ράμπες για τα ΑΜΕΑ (άτομα με αναπηρία) όπου και αυτοί οι συμπολίτες μας θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο παρέα με κάθε παιδί δίχως τον συνήθη «διαχωρισμό» των μέν και των δε…!

Ο αντίλογος πιθανόν να είναι οι άλλες τρείς παιδικές χαρές στο Πάρκο, και κατά πόσο θα χρησίμευε μια τέταρτη που γεμίζει το Πάρκο με παιδικές χαρές και κατά πόσο θα χρησιμοποιούνται από τά παιδιά. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος…!

Νέα παιδική χαρά εξάλλου, ετοιμάζεται και στο νέο πάρκο στην πλατεία Μακεδονίας, πρώην πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη). Και εκεί παιδιά και γονείς σύντομα θα βρίσκουν ξεγνοιασιά από την καθημερινότητα.

Καλοδεχούμενα τέτοια έργα από τον Δήμο Κατερίνης.

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο