Νέος Σταθμός Διοδίων στήν ΣΙΑΤΙΣΤΑ. Στην Δικαιοσύνη προσφεύγει κατά της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ ο δικηγόρος ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

 

του Βασίλη Νουλέζα

Δικηγόρος – Ποινικολόγος

(06-05-2020)

 

Αυξάνει ανεξέλεγκτα τους σταθμούς διοδίων η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ.

Σήμερα κατευθυνόμενος προς τα Γρεβενά για επαγγελματικό λόγο επικοινώνησα με το γραφείο τού Δντα Συμβούλου της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. διότι όπως ιδίοις όμμασι διαπίστωσα κατασκευάζεται με εργώδεις ταχείς ρυθμούς νέος Σταθμός Διοδίων στήν ΣΙΑΤΙΣΤΑ.

Τους υπέμνησα, διαμαρτυρήθηκα έντονα ότι, αυτό αποτελεί κοινωνική πρόκληση!

Σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης και ανέχειας η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ πολλαπλασιάζει καταχρηστικά, ανάλγητα τους ήδη υπάρχοντες Σταθμούς Διοδίων.

Εξοργιστικό ειλικρινά.

Τους “απείλησα” με αυστηρό ύφος ότι θα κινηθώ άμεσα νομικά εναντίον τους με Αίτηση Ασφαλιστικών μέτρων. Πέντε(5)Σταθμοί Διοδίων για την διαδρομή Αλεξάνδρεια Ηγουμενίτσα, 300χλμ περίπου! Με πλημμέλειες στο οδόστρωμα. Χωρίς παράπλευρη οδό για όσους αδυνατούν να καταβάλλουν το αντίτιμο όπως επιβάλλει το κοινοτικό δίκιο που υπερισχύει του Εθνικού.

Δυσβάσταχτο πραγματικά το κόστος διέλευσης των εθνικών Αυτοκινητοδρόμων που αποτελεί έννομο αγαθό που η Ν.Δ. (Γ.Σουφλιάς) παρεχώρησε με αποικιοκρατική λεόντεια σύμβαση παραχώρησης σε ιδιώτες και ξένες Κοινοπραξίες.

Ο «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ψεύτης δήθεν Αριστερός ΣΥΡΙΖΑ αντί κατάργησης που υπόσχονταν ποινικοποίησε την μη καταβολή αντιτίμου. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον!

Πέραν από τα τέλη κυκλοφορίας, τον φόρο πολυτελείας, τα τεκμήρια ίππων κ.λπ. φοροληστρικά χαράτσια που δεν ισχύουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα, ένα επιπλέον άδικο χαράτσι.

Ήμαρτον! Κλέφτες!

Δεν θα μείνω με σταυρωμένα χέρια. Υποσχέθηκα ότι θα κάνω την ζωή του Διευθύνοντος Συμβούλου κου ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ “μαρτυρική”. Εξώδικα, μηνύσεις, Ασφαλιστικά Μέτρα. Θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα αποτανθώ στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., θα χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο του.

Ελπίζω οι επαγγελματίες που πληρώνουν ακριβά τα διόδια να ξεσηκωθούν.

Αυτό λέγεται οικονομική τυραννία.

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος


Μοιραστείτε το Άρθρο