ΝΕΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 08.02.2017)

 

Φωτιά εξελίχθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Εθνικής Αντίστασης 61 στην Κατερίνη, εχθές το βράδυ 7 Φεβρουαρίου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος. Όταν κατέφθασαν οι πυροσβέστες βρήκαν την μητέρα πεσμένη έξω από την πόρτα στον διάδρομο του ορόφου, στην προσπάθειά της μάλλον να τρέξει για βοήθεια αλλά δυστυχώς δεν τά κατάφερε εφόσον λιποθύμησε.

Το μικρό κορίτσι βρέθηκε στο δωμάτιό της δυστυχώς νεκρό από τις αναθυμιάσεις που εισέπνευσε.

Η φωτιά διερευνάται από την Πυροσβεστική για το πώς εξελίχθηκε και εξαπλώθηκε στους καναπέδες, απ’ όπου και οι αναθυμιάσεις, εφόσον εμπεριείχαν υαλοβάμβακα και άλλα εύφλεκτα υλικά. Πιθανόν να ήταν από κάποιο αναμμένο τσιγάρο εφόσον ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα αλλά το πόρισμα θα δείξει την ακριβή αιτία.

Τέλος να σημειώσουμε, ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήραμε από την Πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης, η μητέρα του κοριτσιού προσπάθησε να σβήσει την φωτιά ρίχνοντας νερό από την βρύση (βρέθηκε νερό στο δάπεδο), κάτι που δεν κατάφερε και έσπευσε για βοήθεια αλλά λιποθύμησε έξω από την πόρτα του διαμερίσματος της.

Οι φωτογραφίες είναι από την pierikialithia.blogspot.gr

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο