Νικολόπουλος: Σιγά μην πει το MEGA και το Έθνος για την, με αναστολή, φυλάκιση Μπόπολα

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

Ο Πρόεδρος τού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο Star Κεντρικής Ελλάδος και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Ν. Κιοσσέ, αλλά και στην εκπομπή «Πρωινή Αρτηρία» με τους Φρ. Σαβοργιαννάκη και Π. Νιζάμη, σχετικά με την καταδίκη σε 8 μήνες ποινής φυλάκισης με αναστολή του εκδότη Γ. Μπόμπολα, τόνισε:

Νικολόπουλος«Η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη τιμώντας το ρόλο της ως βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας δε στάθηκε φοβισμένη μπροστά στους οικονομικά ισχυρούς αυτής της χώρας, αλλά στάθηκε ρωμαλέα στο ύψος της αποστολής της, υπηρετώντας το δίκαιο και τη νομιμότητα.

Αφού εξέτασε μάρτυρες, μελέτησε τα στοιχεία, εξέδωσε αμετάκλητη απόφαση το τριμελές Εφετείο Αθηνών το οποίο καταδίκασε σε δεύτερο βαθμό τον κ. Γ. Μπόμπολα, εκδότη της Εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», δικαιώνοντας τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής για τα όσα εις βάρος μου συκοφαντικά δημοσιεύματα που είχε γράψει η εφημερίδα του, λίγες ημέρες μετά την παραίτηση μου από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη.

Η δικαίωση αυτή έρχεται σε μία στιγμή που ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι όσα έγραψα τότε στην παραίτηση μου, δυστυχώς αλλά, επαληθεύτηκαν μέχρι κεραίας. Δεν έγινε ποτέ διαπραγμάτευση αλλά υπήρξε παράδοση και υποταγή πριν από δύο χρόνια από τον Αντώνη Σαμαρά προς τους ξένους δυνάστες-δανειστές.

Ο κ. Γ. Μπόμπολας είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει το αναγνωστικό του κοινό για το πόσο συνειδητά συκοφάντης υπήρξε και για πόσο οι εργαζόμενοι σε αυτόν ανώνυμοι συντάκτες και επώνυμοι κατόπιν εορτής συκοφάντες και πηλοφόροι σεβάστηκαν την αλήθεια, τη δημοσιογραφική δεοντολογία ή υπήρξαν τα γνωστά 45ρια που πυροβολούν όποιον δεν προσκυνά, όποιον δεν κάθεται στα τέσσερα… Φυσικά δεν περιμένω ούτε από το ΕΘΝΟΣ ούτε από το MEGA του κ. Γ. Μπόμπολα να παίξουν αυτή την καταδίκη που λερώνει το ποινικό μητρώο με αμετάκλητη απόφαση των Ελλήνων δικαστών»!

πηγή: newsbomb.gr

Επιμέλεια: Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο