ΝΟΜΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ(;!) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Στο τέλος θα μας %#@&%^@ κιόλας!

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 30.01.2017)

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι λαθρομετανάστες επιβάλλουν το «θέλω» τους στην Ελληνική κοινωνία, και η κυβέρνηση υποκύπτει στις παράλογες απαιτήσεις τους.

Απαίτησαν να βγούνε οι εικόνες από τά κρεβάτια των νοσοκομείων όπου νοσηλεύονται οι λάθρο, διότι αυτό δεν συνάδει με το πιστεύω τους. Και το κέρδισαν με κάποιους διοικητές νοσοκομείων να σπεύδουν να υλοποιήσουν την απαίτηση τους.

Τώρα οι λαθρομετανάστες (που επιμένουν κάποιοι να τους αποκαλούν και να τους θεωρούν -εσφαλμένα- πρόσφυγες) απαιτούν να σιγήσουν οι καμπάνες από τις εκκλησίες, διότι –λένε- ενοχλούνται αυτοί που στρογγυλοκάθισαν στο σβέρκο μας, έφαγαν και ήπιαν και χόρτασαν ενώ οι Έλληνες πεινούν και παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία.

Οι μουσουλμάνοι λοιπόν ενοχλούνται και από τον ήχο της καμπάνας και θέλουν να σιωπήσει.

Η προδοτική κυβέρνηση (κάθε κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα) επικαλείται τον νόμο 1650/86 για την προστασία του περιβάλλοντος όπου το άρθρο 2 θεωρεί τον θόρυβο ώς ηχορύπανση που εάν έχει ένταση μη προβλεπόμενη προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Άλλος όμως είναι ο σκοπός των λαθρομεταναστών, η επιβολή του Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη με την κατάργηση του Χριστιανισμού.

Θυμάστε την απαίτηση του Γιώργου Παπανδρέου για το ίδιο ακριβώς θέμα; Όταν τον ενοχλούσε ο κτύπος της καμπάνας πρωϊνιάτικα εκεί που έμενε, διότι τον ξυπνούσε; Μόνο αρνητικά και επιθετικά αλλά και ειρωνικά δημοσιεύματα είχαμε από τα ΜΜΕ. Τώρα με την απαίτηση των λάθρο-μουσουλμάνων σιωπούν…!

Προσωπικά κι’ εμένα με ενοχλεί η καμπανοκρουσία στις 7:30 το πρωΐ (άλλοτε κτύπησε και στις 5:30π.μ.), όπου κτυπά σχεδόν καθημερινά στην μια εκκλησία της γειτονιάς μου και αμέσως μετά κτυπά η άλλη εκκλησία παραπέρα, όπου και με ξυπνούν χαράματα με την ένταση που κτυπούν. Δεν ζητώ όμως την κατάργησή τους αν και θα ήταν δίκαιο αυτό εφόσον ενοχλεί πάραυτα.

Η κυβέρνηση λοιπόν προτίθεται να καταθέσει νόμο στην βουλή για την σίγαση κωδωνοκρουσιών, εφόσον οι λαθρομετανάστες είναι κάτι παραπάνω από τους γέννημα θρέμμα ΈΛΛΗΝΕΣ…!!!

Ξεχνούν όμως ότι φιλοξενούνται σε μιά θρησκευόμενη χώρα, σε μιά (έστω και κατ’ όνομα) Ορθόδοξη Ελλάδα και θα πρέπει να σέβονται τα ήθη και τα έθιμά της, ειδάλλως ας πάνε και πάλι πίσω στις πατρίδες τους, ή στην γειτονιά τους, την Σαουδική Αραβία που δέν έχει… καμπάνες!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΛΕΟΝ

“Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ” ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΠΕΘΑΜΕΝΗ!

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο