Νουλέζας προς Ευαγγελάτο του MEGA: «Είστε δημοσιογράφος, δεν είστε εισαγγελέας».

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (10-09-2020).

 

Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να πει στον απαράδεκτο συστημικό και καλοπληρωμένο Νίκο Ευαγγελάτο τού MEGA, ότι, πρέπει να παραμείνει στον ρόλο του δημοσιογράφου και όχι παραπέρα.

Εδώ και πολύ καιρό ο Ευαγγελάτος, υπάλληλος τού Μαρινάκη, το παίζει εισαγγελέας και καταφέρεται ενάντια σε όποιον αρνείται τις μάσκες και τα εμβόλια, με την απειλή του εισαγγελέα και με “ετυμηγορία” που ο ίδιος βγάζει on air, όπως για παράδειγμα, ότι: “Όποιος αρνείται τα εμβόλια θα πρέπει να διώκεται ποινικά και να μήν βγαίνει από το σπίτι του, καθώς να μήν παίρνει οικονομικό βοήθημα τού κράτους”.

Βρήκε όμως ο Ευαγγελάτος τον “μάστορα” του. Ο γνωστόν Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας, τά “έχωσε με το γάντι” στον δημοσιογράφο κύριο… “Εισαγγελάτο”, λέγοντας του ότι: «Είστε δημοσιογράφος, δεν είστε εισαγγελέας».

Πές τα Βασίλη…

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930