Ντοκουμέντο: Τζιχαντιστές “μεταμορφώνονται” σε πρόσφυγες και εισβάλλουν στην Ελλάδα (Φώτος).

Μοιραστείτε το Άρθρο

Συνεχώς το φωνάζω στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ότι, ανάμεσα στους λαθρομετανάστες κρύβονται ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ερχόμενοι στην χώρα μας με σκοπό, αναμένοντας το “πράσινο φώς” για να αρχίσουν το “Τζιχάντ”.

Το παρακάτω φωτορεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό, και καλό θα είναι να στοχοποιηθούν οι δολοφόνοι αυτοί, να εντοπιστούν και να συλληφθούν… ή ότι άλλο θέλει προκύψει!

Στην πρώτη φωτογραφία, με το παχύδερμο αυτό κτήνος που κρατά δήθεν το παιδί του στην αγκαλιά, δημοσιεύω και μιάν άλλη με τον ίδιο σωματότυπο του κτήνους να αποκεφαλίζει και να ακρωτηριάζει αθώους. Υπάρχει μήπως πιθανότητα να είναι το ίδιο κτήνος;

Τώρα καταλαβαίνετε όσοι από την καλή σας καρδιά και τα γνήσια συναισθήματα για τα γυναικόπαιδα, θεωρείτε πώς ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι λαθρομετανάστες είναι θύματα του πολέμου; Ξυπνήστε αδέλφια και κάνετε την απαραίτητη διάκριση ανάμεσα στους έχοντες ανάγκη από τους κατά συρροήν δολοφόνους Τζιχαντιστές που δέν διστάζουν να το “παίξουν” θύματα ενώ είναι θύτες.

Γιώργος Οικονομίδης.

Τζιχαντιστές μεταμορφώνονται σε πρόσφυγες και εισβάλλουν στην Ελλάδα 1 - μήπως είναι αυτό το βουβάλι 2;

TO FACEBOOK ΤΟΥΣ “ΠΡΟΔΙΔΕΙ” ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης του Μπασαρ αλ Άσαντ στη Συρία και στο Ιράκ, σκοτώνοντας και σφάζοντας ανθρώπους, ως επί το πλείστον χριστιανούς, βλέπουν τώρα πώς με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που έχει εξαπολύσει εναντίον του ISIS η Ρωσία δεν τους «παίρνει», τα μαζεύουν και φεύγουν.

Μεταμορφώνονται σε… πρόσφυγες, παίρνουν τις οικογένειες τους και βάζουν στόχο να περάσουν τη Μεσόγειο και να βρεθούν μέσω της Ελλάδας ή της Ιταλίας στην Ευρώπη. Ξεχνούν ωστόσο να διαγράψουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει ποζάροντας με τα όπλα στα χέρια, στο πλευρό άλλων μελών του ISIS.

Αυτές οι φωτογραφίες τους προδίδουν σήμερα. Σε μία αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντοπίστηκαν άνθρωποι που μέχρι χθες έσφαζαν ή χειροκροτούσαν τέτοιες πράξεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου να επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα και να βρεθούν στη Δύση.

Αρκετοί απ’ αυτούς έχουν περάσει τη Μεσόγειο Θάλασσα είτε μόνοι είτε με τις οικογένειες τους ως… πρόσφυγες της Συριακής κρίσης που οι ίδιοι προκάλεσαν και αντιμετωπίζονται με… θαλπωρή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παραγνωρίζουν ωστόσο οι Ευρωπαίοι πώς βάζουν ένα… φίδι στον κόρφο τους.  

Υπάρχουν σαφώς πρόσφυγες τους οποίους η Τουρκία στέλνει από τα παράλια της στα ελληνικά νησιά (τους εκμεταλλεύονται ψυχρά οι Τούρκοι δουλέμποροι) αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Υπάρχουν όμως ανάμεσα τους και τζιχαντιστές που αναζητούν μία ανάπαυλα μέχρι να ορκισθούν και πάλι τζιχάντ σε ένα άλλο κράτος. 

Αυτό το νέο πεδίο για τους τζιχαντιστές μπορεί να είναι η Ελλάδα ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Το έχει παραδεχθεί άλλωστε και ο αρμόδιος υπουργός πως ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες «κρύβονται» τζιχαντιστές ή έχουν προωθηθεί τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Σε άλλες μάλιστα χώρες, όπως η Ουγγαρία έχουν συλληφθεί κιόλας. 

Δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και έχουν μάθει στη Συρία και στο Ιράκ να σφάζουν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ το θέμα των λαθρομεταναστών αποτελεί μείζον για την εθνική ασφάλεια. Ειδικά τώρα που ολοένα και περισσότεροι εγκαταλείπουν τη Συρία λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών.

Εμείς, από το «pronews.gr» έχουμε επισημάνει επανειλημμένα τον κίνδυνο. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το εννοούμε:

Πηγή: defencenet.gr & pronews.gr

Επιμέλεια: www.pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο