ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΕΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(19-10-2019)

 

Με βλέπει στον δρόμο ένας άγνωστος σ’ εμένα και μου φωνάζει: «δημοσιογράφε, έλα να σου πώ». Τον πλησιάζω και τον ακούω να μου ξεδιπλώνει φαρδιά πλατιά το παράπονο του με τις δημόσιες υπηρεσίες.

«Τόσο καιρό με τον ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνα το ΚΕΑ (Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης), τώρα με τον Μητσοτάκη μου το κόβουν»!!!

Κάτι θα προέκυψε, του λέω, δεν μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να σου κόψουν το ΚΕΑ.

«Να, εδώ έχω τά χαρτιά μου», και μου τά δείχνει. Μού λέει: «Από το γραφείο τής επιτροπής μού είπαν ότι η κινητή περιουσία μου υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ γιατί είναι 6.200 ευρώ η αξία τού αυτοκινήτου που έχω».

Τότε έχουν δίκιο, τού λέω. Τί αυτοκίνητο έχεις;

«Να, αυτό που βλέπεις εδώ» μου λέει, και μου δείχνει το αυτοκίνητο του!!! Μου σηκώθηκαν οι τρίχες. Αισθάνθηκα ντροπή και αηδία αλλά και οργή για την νέα κυβέρνηση που φέρνει τα πάνω κάτω. Μια παλιά σκουριασμένη Μερσεντές τού 1985 που δεν μπορεί να πουληθεί ούτε 100 ευρώ, την κοστολόγησαν οι ανεγκέφαλοι ώς να έχει αξία 6.200 ευρώ, μόνο και μόνο για να κόψουν το επίδομα τού ΚΕΑ από τον πολίτη, αυτό δηλαδή των 200 ευρώ τον μήνα, με 100 ευρώ στην τράπεζα και 100 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα για διάφορα ψώνια. Μπράβο σας Νεοδημοκράτες, καταφέρατε να γεμίσετε τά ταμεία σας κόβοντας το επίδομα από κάποιον που το δικαιούται 200%. Και ξέρετε γιατί;

1ον. Το σαραβαλάκι των 100 ευρώ που το κοστολογείτε ώς 6.200 ευρώ είναι το μόνο περιουσιακό του κινητό στοιχείο (δέν έχει κανένα ακίνητο), και,

2ον. Είναι δηλωμένος ΑΣΤΕΓΟΣ και κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητο του.

Τί άλλο θέλετε για να εγκρίνετε αυτό το ευτελές επίδομα και το μόνο εισόδημα τού αστέγου; Τα αποδεικτικά στοιχεία που μού έδειξε και δημοσιεύω, είναι καταπέλτης στην ασυδοσία σας.

Τα στοιχεία τού καταγγέλλοντος είναι στην διάθεση μου σε περίπτωση που ντραπείτε για την άδικη αυτή ενέργειά σας και αποφασίσετε να επανελέγξετε τα δικαιολογητικά τού κυρίου αυτού ούτως ώστε να αποκαταστήσετε την αδικία αποδεχόμενοι την πραγματική αξία τού σαράβαλου που οδηγεί και κοιμάται μέσα, διότι σε αυτοκίνητο αξίας 6.200 ευρώ ο καθένας θα χαιρόταν να κοιμάται και όχι σε αυτό το σαράβαλο που είναι η μόνη περιουσία τού ανθρώπου τούτου, όπως τουλάχιστον μού είπε αλλά και το επιβεβαιώνει και η Εφορία με το Ε9 του.

Δείξτε τουλάχιστον ανθρώπινο πρόσωπο κύριοι τής Νέας Δημοκρατίας διότι ηχηρό ήταν το παράπονο τού ανθρώπου, ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα ενώ η Νέα Δημοκρατία επί τούτου «φουσκώνει» τις αξίες κινητών και ακινήτων για να κόβει επιδόματα από πραγματικούς δικαιούχους.

Έτσι κύριοι δεν γεμίζουν τα ταμεία αλλά γεμίζουν με το να εισπράττετε τα χρέη αυτών που τους τά χαρίζετε όπου ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, όπως Ψυχάρηδες, Κοντομηνάδες, και άλλοι που ωφελούνται ώς ημέτεροι και καταχραστές.

Τέλος, όχι μόνο σας καλώ αλλά και σας παρακαλώ να δείτε την υπόθεση αυτή -και χιλιάδες άλλες παρόμοιες- ώς άνθρωποι και όχι ώς ψυχρές μηχανές. Αργούμε ακόμα για την “μηχανική εποχή” εφόσον παραμένουμε… άνθρωποι. Έτσι θέλω τουλάχιστον να πιστεύω.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο