ΝΤΡΟΠΗ!!! «ΠΗΓΑΔΙ» Η ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(03/07/2018)

 

Είναι ο κεντρικός δρόμος τής οδού Σιδηροδρομικός Σταθμός που οδηγεί στον μοναδικό Κεντρικό Σταθμό Κατερίνης. Εκατοντάδες οι επισκέπτες καθώς και αρκετοί οι οδηγοί με τά οχήματά τους.

Χάσαμε τον αριθμό των μηνών, αν όχι των ετών, που μια τεράστια τρύπα κείτεται στο οδόστρωμα με συνέπεια ο κίνδυνος για καταστροφές στα οχήματα που πέφτουν μέσα.

Η φωτογραφία αυτή είναι από το Street View τής Google, είναι από το 2014 και δείχνει την αρχή τής φθοράς του οδοστρώματος.

Καμιά ενέργεια αποκατάστασης από τούς αρμόδιους έως τώρα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σαν μια τρύπα… «πηγάδι».

Η τρύπα αυτή δεν βρίσκεται στην μέση του δρόμου όπου μπορεί το όχημα να περάσει από επάνω της αλλά βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του δρόμου που είναι και μονόδρομος, και απαραίτητα ο οδηγός θα την πατήσει εάν δεν την αντιληφθεί εγκαίρως. Αυτό που κάνουν όμως οι οδηγοί που προλαβαίνουν και βλέπουν την τρύπα, είναι να προσπαθούν να την αποφύγουν κόβοντας απότομα το τιμόνι αριστερά και σε περίπτωση που άλλο όχημα ή δίκυκλο προσπαθήσει την προσπέραση, η συνέπεια θα είναι η σύγκρουση των οχημάτων.

Άμεσα επιβάλλεται η αποκατάσταση τής τρύπας «πηγάδι», όχι τόσο που δεν μας κολακεύει στους επισκέπτες μας, αλλά υποχρεούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες να παρέχουν ασφαλείς δρόμους στους φορολογούμενους πολίτες αυτής τής πόλης, και όχι μόνο.

 

© www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο