«ΝΤΥΝΕΤΑΙ» ΕΥΠΡΈΠΕΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(04-10-2019)

 

Επί σειρά ετών παρατημένο στην μοίρα του το κεντρικότερο κτήριο τής Κατερίνης, το Μέγαρο Παπαγεωργίου στην Πλατεία Ελευθερίας, δείχνει να αλλάζει «μούρη» εφόσον δεν γνωρίζουμε από μέσα τί μέλλει γενέσθαι.

Εξωτερικά, με συνεργείο και γερανοφόρο όχημα, απομακρύνθηκαν οι επιγραφές, έξυσαν τους επικίνδυνους και ετοιμόρροπους σοφάδες, άρχισε το σοβάτισμα και αναμένεται να βαφτεί όλη η πρόσοψη του Μεγάρου.

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας τούς κάλεσε όλους για να τους ενημερώσει ότι υποχρεούνται πλέον να επιδιορθώσουν τά επικίνδυνα χαλάσματα τού Μεγάρου ειδάλλως θα δώσει εισαγγελική εντολή για τις επισκευές από συνεργεία και θα χρεώσει τους ιδιοκτήτες.

Εισακούστηκε καθώς φαίνεται ο εισαγγελέας και οι ιδιοκτήτες προέβησαν στην εφαρμογή τής εντολής. Απορία όμως εκφράζει το γεγονός τής πολυετούς «σιωπής» τής εισαγγελίας ενώ τώρα δόθηκε η απαραίτητη εντολή.

Ακούγεται στο παρασκήνιο ότι το Μέγαρο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει λαθρομετανάστες, κάτι που αδυνατούμε να το πιστέψουμε.

Ή μήπως να το πιστέψουμε;;;

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031