«ΝΤΥΝΕΤΑΙ» ΕΥΠΡΈΠΕΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(04-10-2019)

 

Επί σειρά ετών παρατημένο στην μοίρα του το κεντρικότερο κτήριο τής Κατερίνης, το Μέγαρο Παπαγεωργίου στην Πλατεία Ελευθερίας, δείχνει να αλλάζει «μούρη» εφόσον δεν γνωρίζουμε από μέσα τί μέλλει γενέσθαι.

Εξωτερικά, με συνεργείο και γερανοφόρο όχημα, απομακρύνθηκαν οι επιγραφές, έξυσαν τους επικίνδυνους και ετοιμόρροπους σοφάδες, άρχισε το σοβάτισμα και αναμένεται να βαφτεί όλη η πρόσοψη του Μεγάρου.

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας τούς κάλεσε όλους για να τους ενημερώσει ότι υποχρεούνται πλέον να επιδιορθώσουν τά επικίνδυνα χαλάσματα τού Μεγάρου ειδάλλως θα δώσει εισαγγελική εντολή για τις επισκευές από συνεργεία και θα χρεώσει τους ιδιοκτήτες.

Εισακούστηκε καθώς φαίνεται ο εισαγγελέας και οι ιδιοκτήτες προέβησαν στην εφαρμογή τής εντολής. Απορία όμως εκφράζει το γεγονός τής πολυετούς «σιωπής» τής εισαγγελίας ενώ τώρα δόθηκε η απαραίτητη εντολή.

Ακούγεται στο παρασκήνιο ότι το Μέγαρο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει λαθρομετανάστες, κάτι που αδυνατούμε να το πιστέψουμε.

Ή μήπως να το πιστέψουμε;;;

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο