Οι “έξυπνες αντλίες” Κουκοδήμου-Νταντάμη. Τριτοκοσμικές εικόνες στην είσοδο του Β’ Κοιμητηρίου.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Στην κεντρική είσοδο του Β’ Κοιμητηρίου Κατερίνης, μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση, συγκεντρώνεται τεράστια ποσότητα υδάτων, τα οποία εμποδίζουν τους επισκέπτες να εισέλθουν στο χώρο. Το πρόβλημα υφίσταται εδώ και χρόνια.

Πρόσφατα, με πανηγυρική ανάρτηση της δημοτικής αρχής, ανακοινώθηκε η επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος. Το βαρύγδουπο δελτίο τύπου των συνεργατών των κ.κ. Κουκοδήμου και Νταντάμη, ανέφερε πώς ένα πολύπλοκο τεχνικό πρόβλημα, μετά από ειδική μελέτη και με μια ευφυή παρέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, τοποθετώντας αυτόματες αντλίες στα φρεάτια, λύθηκε οριστικά.

Σήμερα, Ψυχοσάββατο 4 Μαρτίου, στις 8: 30 το πρωί, στην είσοδο του κοιμητηρίου αντίκριζε κανείς αυτήν την τριτοκοσμική εικόνα:

Είμαστε σίγουροι πως το δελτίο τύπου που θα εκδώσει ο Δήμος Κατερίνης για να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες, θα αναφέρει ως αιτία την έντονη βροχόπτωση, τα φύλλα που παρέσυρε το νερό και τα βουλωμένα φρεάτια τα οποία εμπόδισαν την εκκίνηση των έξυπνων αντλιών Κουκοδήμου-Νταντάμη. Μπορεί να αναφέρουν και την “κακιά στιγμή”, τον θυμωμένο Δία και τις γιαγιάδες που δεν πετούν τα κεριά στους κάδους. Για όλα τους έχουμε πλέον ικανούς!

Όπως βλέπετε κύριοι το πρόβλημα δεν λύθηκε! Βρίσκεστε στο τιμόνι αυτής της πόλης εδώ και 4 χρόνια και δυστυχώς στην καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα! Ασχήμια και τσαπατσουλιά παντού!!!

Όσοι υποχρεώθηκαν να περιμένουν σήμερα μπροστά στην είσοδο του κοιμητηρίου (4 μνημόσυνα) βλέποντας αυτήν την αποκαρδιωτική εικόνα, ένιωσαν βαθιά απογοήτευση!

Μπορείτε να συνεχίσετε τις προεκλογικές φωτογραφήσεις σας στους γάμους, στα βαφτίσια στα πανηγύρια, στα γραφεία σας, στον πεζόδρομο και να αυτοθαυμάζεστε!

Κανείς μας δεν είναι θυμωμένος μαζί σας!

Απλά αρχίσαμε να σας λυπόμαστε!

 

 

ΚΑΠΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

“Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ”

 


Μοιραστείτε το Άρθρο