Οι Δήμοι τής χώρας πρωταθλητές της διαφθοράς, σύμφωνα με την έκθεση του ΣΕΕΔΔ.

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(24/09/2018)

 

«Πέσαμε από τά σύννεφα» στο άκουσμα ότι οι Δήμοι πρωταγωνιστούν στην διαφθορά όπως αναφέρει η έκθεση τού 2017 τού ΣΕΕΔΔ (Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης). «Τί λέτε ρε… κουτσομπόληδες»!

Επειδή μας ενδιαφέρει ο δικός μας Δήμος, ο Δήμος Κατερίνης, «προκαλούμε» λοιπόν το ΣΕΕΔΔ να κάνει πλήρη έλεγχο στον Δήμο μας για να μην αιωρείται η «ρετσινιά» τής… διαφθοράς. Και αν βρούνε κάτι μεμπτό να… μου «τρυπήσουν την μύτη» εφόσον «υπάρχει διαφάνεια» για το Πάρκο Χρωμάτων, την Πλατεία Δημοκρατίας, την Ολυμπιάδα Κορινού, κουλουπού, κουλουπού.

«Δεν μπορείς ως δήμος να έχεις πάρει «διαζύγιο» από την έννοια των διαγωνισμών και να κάνεις συνεχώς απευθείας αναθέσεις»:

Επίσης, για τις απευθείας αναθέσεις, ο Ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Δημοσθένης Κασσαβέτης, δήλωσε στην «realfm», ότι:

«Πρόκειται για μάστιγα. Απευθείας αναθέσεις συναντώνται και στην αυτοδιοίκηση και στο υπόλοιπο κράτος. Ορισμένες απευθείας αναθέσεις δικαιολογούνται, τις επιτρέπει και ο Νόμος, είναι με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, όμως είναι πάρα πολλές οι οποίες είναι εσκεμμένες. Δεν μπορείς ως δήμος να έχεις πάρει «διαζύγιο» από την έννοια των διαγωνισμών και να κάνεις συνεχώς απευθείας αναθέσεις. Υποκρύπτουν παραβατικότητα».

Ας κάνει έλεγχο και πάλι το ΣΕΕΔΔ στον Δήμο μας (και άλλων Δήμων τής Πιερίας, και όχι μόνον), εάν υπάρχουν απευθείας αναθέσεις στους Δήμους:  Δήμο Κατερίνης, Δήμο Δίου – Ολύμπου και Δήμο Πύδνας Κολινδρού με την μορφή του κατεπείγοντος. Τί θα βρείτε ρε μάγκες; Το πολύ-πολύ να πέφτετε συνεχώς επάνω σε ένα μόνο άτομο που παίρνει τέτοιες αναθέσεις και θησαύρισε με τον «παρά τού φουκαρά» δηλαδή τού δημότη. Σιγά τά ωά!!!

Α’ και να μη ξεχάσω, εάν δεν έχετε χρόνο για έλεγχο, θα σας βοηθήσουμε εμείς με ονόματα (ένα συγκεκριμένο σίγουρα), και αν υποκρύπτουν παραβατικότητα οι αναθέσεις αυτές, σύμφωνα με τον Γραμματέα Δημοσθένη Κασσαβέτη, τότε την σκυτάλη την παίρνετε εσείς!

ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν! Εκλογές έρχονται.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031