ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(27 Μαΐου 2019)

 

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ.

Ακόμα όλα παίζονται εφόσον υπάρχουν Τμήματα που δέν καταμετρήθηκαν.

(Νεότερα αποτελέσματα στις 5:20π.μ.)

Πρώτος Χιονίδης, δεύτερος Κουκοδήμος για την επόμενη Κυριακή. Πάτωσε ο Λιακόπουλος ενώ ο Νταντάμης πλησίον τού Κουκοδήμου ευελπιστώντας για την δεύτερη θέση.

Πιθανόν να μήν μπούνε Ορκωτοί Λογιστές για τά οικονομικά τού Δήμου, όπως υποσχέθηκε ο Κώστας Κουκοδήμος, εάν εκλεγεί τελικά ο Σάββας Χιονίδης. Θέλουν οι δημότες διαφάνεια στα οικονομικά τού Δήμου ή εν λευκώ δίνουν στον δήμαρχο να ενεργεί κατά το δοκούν;

Τελικά εξελίσσεται ο δήμαρχος σε… «δεινόσαυρο» (4η θητεία διανύει) αλλά καθώς φαίνεται δεν επικοινωνεί με τον λαό εφόσον προσέλαβε επικοινωνιολόγο που η δράση του είναι αμφίβολη, με ΜΚΟ κλπ, ο οποίος δεν προσφέρει τις υπηρεσίες κάτω από 500.000 ευρώ αμοιβή καθώς λένε (βλέπε δήμαρχο Κομοτηνής), και κατά συνέπεια καταλαβαίνετε ότι ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης λειτουργεί μόνο με επικοινωνιολόγο για να επικοινωνήσει με τον λαό και να αποσπάσει ψήφους νέων και γέρων με “ψίχουλα” που μοίρασε και με έναν καφέ που κέρασε. Κάποιοι ψηφοφόροι τέτοια αξίζουν.

Όταν δεν ενδιαφέρεται ο δημότης για τα οικονομικά τού Δήμου που έφτασε το χρέος σε 80 εκατομμύρια και θα τα πληρώσεις ΕΣΥ, όταν η Ολυμπιάδα Κορινού «καταληστεύθηκε» και έγινε πηγή εσόδων για κηφήνες που πληρώνονται δίχως να εργάζονται, όταν στα έργα δεν υπάρχει οικονομική διαφάνεια, όταν η περιβόητη Περιφερειακή Οδός Κατερίνης δεν τελείωσε διότι απεντάχθηκε από το ΕΣΠΑ και θα πληρώσεις ΕΣΥ για την αποπεράτωση της, όταν ο Πέλεκας παραμένει (και για πολλά ακόμα χρόνια θα παραμείνει) στα χάλια του και στην καταστροφή του από τις πλημμύρες, όταν το Πάρκο των Χρωμάτων (Χρ(η)μάτων) δεν έχει ακόμα απολογισμό να γνωρίζουμε τί πληρώσαμε, όταν το Πλατανόδασος χαρίστηκε σε επιχειρηματία για ένα “πιάτο φακή” (5.100 ευρώ ενοίκιο τόν χρόνο) και ακούγεται πως είναι άλλοι πίσω από τον εν λόγω επιχειρηματία που θα ωφεληθούν, και τόσα άλλα ευτράπελα με ελλείψεις και κακοτεχνίες έργων, τότε ναι, σε κάποιους ψηφοφόρους τέτοια αξίζουν.

«Ότι σπέρνει (με την ψήφο του) ο άνθρωπος αυτό θερίζει».

Θυμηθείτε και το Πολιτιστικό Κέντρο δίπλα στα ΚΤΕΛ. Να δείτε ότι θα σταματήσουν οι εργασίες μέχρι την άλλη τετραετία που θα σας ζητήσει και πάλι ο δήμαρχος την ψήφο σας, και θα αρχίσουν οι εργασίες και πάλι… τότε!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ 3 ΣΤΑΔΙΑ:

1.Πρώτα γελοιοποιείται.
2. Μετά αντιμετωπίζει σφοδρή αντίσταση.
3. Και τέλος, γίνεται αποδεκτή.

Arthur Schopenhauer
Γερμανός Φιλόσοφος

Όταν όμως ψηφοφόροι αποδεχθείτε την αλήθεια, τότε μάλλον θα είναι αργά, πολύ αργά… για δάκρυα!

Τέλος, προς αποφυγήν παρανόησης ότι πιθανόν υποστηρίζω κάποιον αντίπαλο υποψήφιο δήμαρχο και έχω κάτι κατά του Σάββα, επαναλαμβάνω ότι ποσώς με ενδιαφέρουν όλοι αυτοί ώς πρόσωπα διότι ΔΕΝ ψηφίζω στον Δήμο Κατερίνης αλλά σέ άλλον Δήμο, άρα δεν έχω κάποια συναλλαγή και συμφέρον από τον εν λόγω Δήμο και κατά συνέπεια ο αγώνας μου είναι υπέρ τού καλού τής Κατερίνης την οποίαν αγαπώ, στην οποίαν ζώ και αναπνέω.

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο