ΟΙ ΕΞΙ (6) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(22-06-2019)

 

Αυτοί είναι οι έξι υποψήφιοι βουλευτές τής Νέας Δημοκρατίας Πιερίας.

Αυτοί οι παρακάτω ζητούν την ψήφο σου στις 7 Ιουλίου 2019 στις Εθνικές εκλογές για να μπούνε στην Βουλή να σε… υπηρετήσουν, όπως υποστηρίζουν.

Ενίοτε τα φαινόμενα απατούν με συνέπεια να βλέπουμε βουλευτές που εμείς τού στείλαμε στην Βουλή για εμάς, να υπογράφουν Νομοσχέδια αντίθετα στο συμφέρον τού Ελληνικού λαού και πολλές φορές τούς αποκαλούμε προδότες ευχόμενοι να μην τούς ψηφίζαμε ποτέ.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο κάθε υποψήφιος βουλευτής αποβλέπει στον παχυλό μισθό και στην βαρβάτη σύνταξη, ενώ κάποιοι εξ αυτών ελπίζουν και στην κατάπτυστη βουλευτική ασυλία για να κρύψουν τις πομπές τού παρελθόντος και να μη συρθούν στα δικαστήρια εάν δεν αρθεί η ασυλία τους.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η κάλπη και οι ψηφοφόροι θα είναι υπεύθυνοι για την προτίμηση τους σε τέσσερα από τά έξι πρόσωπα που θα πρέπει να βάλλουν στην Ελληνική Βουλή, και πρέπει ο καθένας από εμάς να γνωρίζουμε, ότι, «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (βλέπε Κάλπη), ουδέν λάθος αναγνωρίζεται» για 4 χρόνια τουλάχιστον.

Ακολουθούν με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων και θα πρέπει ο καθένας ψηφοφόρος να «σκαλίσει» το παρελθόν και το έργο εκάστου πρίν ρίξει την ψήφο του στην κάλπη.

  • Κουλκουδίνας Σπύρος (Φαρμακοποιός)
  • Μάνη Άννα – Παπαδημητρίου (Δικηγόρος)
  • Μπαραλιάκος Ξενοφών (Οικονομολόγος)
  • Μπάσδρα Έφη (Καθηγήτρια ΑΕΙ)
  • Τόνας Θεόδωρος (Δικηγόρος)
  • Χιονίδης Σάββας (Πολιτικός Μηχανικός, τέως δήμαρχος Κατερίνης)

«Καλό βόλι» κυρίες και κύριοι, και μη ξεχνάτε την… «απομάκρυνση τού ταμείου».

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο