«Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή» από την Ελληνική Μυθολογία στο Πάρκο Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (11-05-2023).

 

Μεγάλος αριθμός επισκεπτών αναμένεται να περάσει από το Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης από τις 12 έως τις 31 Μαΐου 2023.

Ενδιαφέρον εξεδήλωσαν πάνω από 4.000 μαθητές σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα όπου και προγραμμάτισαν την επίσκεψη τους στην διάρκεια του Φεστιβάλ.

Με επίκεντρο τους «12 άθλους του Ηρακλή» σηκώνεται η αυλαία την Παρασκευή 12 Μαΐου για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους μεταφέροντας τους στην Ελληνική Μυθολογία.

Τα ρομποτικά ομοιώματα που έχουν κίνηση και ήχο για να θυμίζουν το φυσικό τους περιβάλλον, μεταφέρουν το επισκέπτη πίσω στον μυθολογικό χρόνο του Ηρακλή και τους άθλους του.

Πλήθος δραστηριοτήτων συνοδεύουν το Φεστιβάλ, όπως μουσική και θέατρο καθώς και πλούσιο Street Food, για να έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να απολαύσουν τον εμβληματικό πράσινο πνεύμονα του πάρκου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους ενώ προγραμματισμένο ραντεβού χρειάζονται όσα σχολεία θελήσουν ειδική ξενάγηση όπου μπορούν να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 23513-50436 και 23513-50537.

Καλή… απόλαυση.

 

Γιώργος Οικονομίδης

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο