ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(24 Μαΐου 2019)

 

Παρά την απρόσμενη και έντονη βροχή, η Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη γέμισε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 από πολίτες με… ομπρέλες, για να ακούσουν την ομιλία τού υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου.

Ο κύριος Κουκουδήμος με τον Συνδυασμό του «Εκκίνηση» μεταξύ άλλων έδωσε έμφαση στην υπόσχεση του ότι εάν εκλεγεί νέος δήμαρχος Κατερίνης δεν θα παραλάβει το κλειδί τού Δήμου εάν πρώτα δεν μπούνε Ορκωτοί Λογιστές να κάνουν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά τού Δήμου και εφόσον βρεθούν οποιεσδήποτε ατασθαλίες θα τις στείλει στον εισαγγελέα. Αυτό πιθανόν να μην αρέσει σε κάποιους…!

Στην τελευταία του ομιλία στην κεντρική Πλατεία, ο Κώστας Κουκοδήμος αναφέρθηκε υπό τύπου ερωτήσεως για τον Περιφερειακό Κατερίνης και γιατί τελικά απεντάχθηκε από το ΕΣΠΑ, κάτι που δεν γνωρίζουν οι πολλοί. Μίλησε και για την «αμαρτωλή» Ολυμπιάδα Κορινού, για το Πλατανόδασος καθώς και για το νέο Πολιτισμικό κέντρο που παρέμεινε γιαπί ενώ λίγες ημέρες πρίν τις εκλογές ο δήμαρχος έβαλε εργάτες να εργάζονται εκεί λέγοντας ότι θα το αποτελειώσει. Το ίδιο έκανε και στις προηγούμενες εκλογές ενώ μόλις εξελέγη δήμαρχος σταμάτησε αμέσως τις εργασίες τού έργου. «Κατινιές» που τις τρώει δυστυχώς ο κοσμάκης!

Παρά την έντονη βροχή η κάμερα μου (αδιάβροχη κατ’ ανάγκην) κατέγραψε την ομιλία τού Κώστα Κουκοδήμου όπου και παρουσίασε και τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους.

Τέλος, επειδή επιχειρήθηκε να μου προσάψουν μομφή, ότι είμαι «φερέφωνο» τού Κώστα Κουκοδήμου κτυπώντας τους αντιπάλους του, δηλώνω «μακράν απ’ εμού» τέτοια κατηγορία. Μήνυσα κιόλας τον κατήγορο μου και η δικαιοσύνη (εάν υφίσταται) ας πράξει τά δέοντα. Απόδειξη τής αντικειμενικότητας μου, είναι ότι ποσώς με ενδιαφέρει ο Κουκοδήμος ή ο Χιονίδης ή και οι άλλοι υποψήφιοι, για τον λόγο ότι ΔΕΝ έχουν ανάγκη ούτε την ψήφο μου εφόσον ψηφίζω σε άλλον Δήμο και όχι τής Κατερίνης.

Καλά κρασιά στους κακεντρεχείς λοιπόν…

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο