«ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ» – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

17 Μαΐου, 2016

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Η αδιαφορία και η ασυνειδησία κάποιων οικοπεδούχων μπορεί να αποβεί μοιραία. Τα αγριόχορτα που δεν καθαρίζονται φτάνουν την εποχή αυτή πάνω από το ανθρώπινο ύψος και εκτός από τον φόβο για φίδια και άλλα ερπετά σε κατοικημένες περιοχές, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η πρόκληση ατυχήματος διερχομένων οχημάτων με ότι αυτό συνεπάγεται.

«ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ» - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

«ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ» - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (3).

Μετά από καταγγελία για εγκαταλελειμμένα οικόπεδα στην διασταύρωση των οδών Πριάμου και Ανδρομέδας στον Σταθμό Κατερίνης, όπου τα αγριόχορτα εμποδίζουν πλήρως την ορατότητα των οδηγών, το καταγράψαμε ευχόμενοι το ρεπορτάζ αυτό να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος.

«ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ» - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (4).

Κάτοικοι της περιοχής μας βεβαίωσαν ότι κατήγγειλαν στον Δήμο Κατερίνης το πρόβλημα αυτό αλλά μέχρι στιγμής δεν έγινε καμιά παρέμβαση. Πέραν του ότι τα οικόπεδα αυτά είναι ιδιωτικά ο Δήμος οφείλει να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες για τον καθαρισμό τους και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης να προβεί στις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις. Πέραν τούτου υπάρχει και ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς εφόσον βρισκόμαστε στην Αντιπυρική Περίοδο που ισχύει από την 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου 2016 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 4/2012 Πυροσβεστική διάταξη.

«ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ» - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.Movie_Snapshot 

Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Κατερίνης κύριο Ευστάθιο Κεραμιδιώτη, που έχει την ευθύνη και εποπτεία του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου, με διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος γνωρίζει το πρόβλημα και λόγω άλλων υποχρεώσεων, το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η αποψίλωση για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων.

«ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ» - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (2).Copy

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε μέχρι τότε να μην έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα στην επίμαχη διασταύρωση.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment