ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Διευκρίνιση: Το παρακάτω ρεπορτάζ ήλθε καθώς φαίνεται εις γνώσιν της Τροχαίας Κατερίνης και συζητήθηκε. Σε συνάντηση μου με αστυνομικό της Τροχαίας με πληροφόρησε ότι η Τροχαία Κατερίνης ουδέποτε προέβη σε τέτοια ενέργεια για κλήσεις σε παράνομη στάθμευση αλλά οι κλήσεις αυτές δόθηκαν από την Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης και όχι από την Τροχαία.

Ευχαριστώ τον αστυνομικό για την ενημέρωση. Επίμονα όμως προσπαθούσα να επικοινωνήσω με το Τμήμα της Τροχαίας για να πάρω μια δήλωση για το ρεπορτάζ μου πρίν την δημοσίευσή του, αλλά αυτό κατέστη αδύνατον λόγω απουσίας των οργάνων από τα γραφεία τους.

Γιώργος Οικονομίδης.

***************************

του Γιώργου Οικονομίδη.

Στην πόλη της Κατερίνης, καθώς φαίνεται η Τροχαία δεν αστειεύεται.

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (3).

Στην μικρή αυτή πόλη, δίδεται σωρεία κλήσεων για παράνομη στάθμευση σε αυτοκίνητα, τα οποία δεν μπορούσαν να φανταστούν οι οδηγοί τους, ντόπιοι και μη, ότι θα κληθούν σε λίγο να καταβάλλουν το πρόστιμο από τις άδειες τσέπες τους. Οι απαγορευτικές πινακίδες είτε είναι κρυμμένες είτε είναι άφαντες.

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (4).

Εδώ και 3 σχεδόν χρόνια που ζώ στην πόλη αυτή, ποτέ δεν είδα την τροχαία να κόβει κλήσεις στους δρόμους αυτούς. Τι έπαθαν αυτές τις ημέρες και βγήκαν σεργιάνι για κλήσεις και εν όψη των επικείμενων εκλογών στις 20 Σεπτέμβρη;

Γλώσσες κακές ή καλές λένε πώς όλη αυτή η εξόρμηση γίνεται για να κτυπήσουν την απελθούσα κυβέρνηση και να αποδυναμώσουν την εκλογική της ισχύ με την ταλαιπωρία των οδηγών. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο οφείλουμε όμως να το καταγράψουμε.

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (5).

Στο Ρεπορτάζ, στην Κάμερα και στό Μοντάζ είναι ο Γιώργος Οικονομίδης, για την διαδικτυακή

www.sporeas.tv

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο