ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

(σενάριο φαντασίας)

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(31/08/2018)

 

Είναι να τρελαίνεται ο ανθρώπινος νους στο άκουσμα συγκεκριμένων απευθείας αναθέσεων ονομαστών Δήμων σε ημετέρους οι οποίοι πιθανόν να μην πληρούν ούτε και τα απαιτούμενα προσόντα.

Σκίτσο διαδικτύου

Πακτωλός χρημάτων, που παραπέμπουν στην γνωστή κινηματογραφική ατάκα τού Σπύρου Καλογήρου «Πολλά τά λεφτά Άρη», καταλήγουν σε χέρια ημετέρων από διάφορες υπηρεσίες, όπως Δήμοι, ΔΕΥΑΚ (για παράδειγμα δείτε το λίνκ), Επιμελητήρια, κλπ, κλπ, για διαφημιστικές καμπάνιες, προβολής των Δήμων και άλλων -αχρείαστων- υπηρεσιών!!!

Όταν κάποιο όνομα φιγουράρει ώς αποδέκτης δεκάδων χιλιάδων ευρώ από απ’ ευθείας αναθέσεις και βγαίνει στην δημοσιότητα από δημοσιογράφο που δεν… μασάει, τότε για την «στάχτη στα μάτια» παύει το όνομα αυτό να εμφανίζεται και αντ’ αυτού ο «παράς» πάει σε εταιρία η οποία όμως διευθύνεται από το εν λόγω όνομα!!! Άλλαξε δηλαδή ο Μανωλιός…

Θα πεί κάποιος, ή και ο συγκεκριμένος (αορίστως ομιλώ με σενάριο φαντασίας) ότι είναι νόμιμη αυτή η συναλλαγή. Θα ξεχνά σίγουρα ότι υπάρχει και το ηθικό μέρος, κάτι που το καταπατεί και το απαξιώνει.

Περισσότερα εν καιρώ, έτσι για να υπάρχει και λίγο «suspense».

Α, τώρα που το θυμήθηκα, κάποτε ζήτησα την γνώμη τής Ντόρας Μπακογιάννη τής ΝΔ για τις απ’ ευθείας αναθέσεις, και μού δήλωσε κατά, που σημαίνει ότι κάποια δικά της “κομματόσκυλα” θα πρέπει λογικά να έχουν πρόβλημα μαζί της εάν “τα παίρνουν” απ’ ευθείας!!! Λέτε;;;

Δείτε το βίντεο:

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο