ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (αφιερωμένο στον υπουργό… Παιδείας της Ελλάδας κ Φίλη).

Μοιραστείτε το Άρθρο

Μόνο αισθήματα οργής για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, ότι δεν… υπήρξε Ποντιακή γενοκτονία.

Υπουργέ Παιδείας κ. Φίλη, η «μεγάλη σαμπρέλα σφίγγει και το μυαλό», γι’ αυτό δεν μπορείς να ιδείς γενοκτονία Ποντίων. ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ...!

Υπουργέ Παιδείας κ. Φίλη, η «μεγάλη σαμπρέλα σφίγγει και το μυαλό», γι’ αυτό δεν μπορείς να ιδείς γενοκτονία Ποντίων. ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ…!

Το τραγούδι της γενοκτονίας από μια πασίγνωστη Τουρκάλα ερμηνεύτρια, την Şevval Sam, το τραγούδι του ποτισμένου με αίμα ελληνικού Ποντιακού λαού, «Την πατριδαμ έχασα άκλαψα και πόνεσα»!

Όταν αυτή η πανέμορφη Τουρκάλα είχε το θάρρος να τραγουδήσει την ποντιακή γενοκτονία και τον αιματηρό ξεριζωμό των Ποντίων με αυτόν τον θαρραλέο τρόπο, έδειξε τον σωστό δρόμο και για κάποιους ανιστόρητους εδώ στην Ελλάδα.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Αφιερώνουμε αυτό το τραγούδι στον ανιστόρητο δυστυχώς υπουργό του ταλαίπωρου υπουργείου Παιδείας της χώρας μας.

H ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

(Full Documentary)

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

 
Επιμέλεια:
www.Pieria.tv

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο