ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ! Η Εγκληματική Ενέργεια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη! (Βίντεο).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (07-01-2021).

 

Ένα σοβαρότατο θέμα που πιθανόν να μην το δίνουν ιδιαίτερη σημασία οι κυβερνητικοί και λοιμωξιολόγοι, είναι η υποχρεωτική μάσκα σε οδηγούς που φορούν γυαλιά.

Όπως είναι αποδεδειγμένο, τα χνώτα του οδηγού που φοράει την μάσκα μαζί και τά γυαλιά του, δεν συγκρατούνται από την μάσκα αλλά καταλήγουν έξω από αυτήν και επάνω από την μύτη του με αποτέλεσμα να θολώνουν τα γυαλιά του οδηγού εμποδίζοντας την όραση του. Κάποια τεχνάσματα “ειδικών” για τον τρόπο που θα φοράμε μάσκα να μήν θολώνουν τά γυαλιά μας, είναι απλώς παιχνίδι και “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”…!

Εύλογο είναι το ερώτημα, γιατί εφόσον υπάρχει το ενδεχόμενο ατυχήματος ή και δυστυχήματος λόγω έλλειψης ορατότητας με τά θολά γυαλιά, να εξακολουθεί η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι να επιμένουν στο να φορούν υποχρεωτικά οι οδηγοί με γυαλιά την μάσκα όταν έχουν και δεύτερο ή περισσότερα άτομα στο αυτοκίνητο; Ότι θα είναι υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί σε τυχόν δυστύχημα λόγω κακής ορατότητας από τα θολωμένα γυαλιά, δεν τους ενδιαφέρει;

Το βίντεο μου, είναι απλό αλλά παράλληλα λέει τόσα πολλά που θα πρέπει ο εισαγγελέας να το λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του και να διατάξει την άρση υποχρεωτικότητας της μάσκας σε οδηγούς που φορούν γυαλιά και οδηγούν. Έτσι για να μη θρηνήσουμε και θύματα από την αφροσύνη κάποιων ανευθυνο-υπεύθυνων της κυβέρνησης που μας κουνούν και το δάκτυλο στέλνοντας μας στον… θάνατο!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων