Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΖΑΜΑΚΛΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(16/01/2019)

 

Εξελέγη βουλευτής Πιερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο δικηγόρος Χάρης Τζαμακλής και τάχθηκε να προστατεύσει τον λαό τής Πιερίας και να αγωνιστεί γι’ αυτόν και τα συμφέροντα του.

Πέραν του ότι αυτές τις ημέρες υπογράφει το ξεπούλημα τής Μακεδονίας μαζί με το έτερο δίδυμο Καστόρη και Σκούφα, έχουμε άλλο ένα φαινόμενο τής οικογένειας Τζαμακλή στη πόλη μας. Ο γιός του βουλευτή, Γιώργος Τζαμακλής, συμβολαιογράφος το επάγγελμα, διατηρεί γραφείο πλειστηριασμών στην Κατερίνη επί τής οδού Κανάρη 2, όπου και πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που παίρνουν τις περιουσίες των βιοπαλαιστών που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Σήμερα συγκεκριμένα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, η Εθνική Τράπεζα βγάζει μέσω του γραφείου τού γιού τού βουλευτή Τζαμακλή 3όροφη οικοδομή με οικόπεδο σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και όχι όπως παλιά, για να μη μπορούν να παρευρίσκονται πολίτες ενάντια στους πλειστηριασμούς. Και ο Γιώργος Τζαμακλής, ο γιός τού Συριζαίου βουλευτή, δεν διστάζει χάριν κέρδους να προκαλεί βάναυσα το κοινό αίσθημα τού λαού τής Πιερίας.

Ναι, ο γιός τού βουλευτή Χάρη Τζαμακλή διατηρεί γραφείο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ στην Κατερίνη.

Αύριο μπορεί να βγάλει και το δικό σου σπίτι στο σφυρί, ο γιός τού Συριζαίου βουλευτή.

© www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο