Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (3)Στην Κατερίνη είχε τό ραντεβού του σήμερα 5 Απριλίου 2014 ο αρχηγός του ΛΑΟΣ (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Με την κάμερα της Διαδικτυακής www.sporeas.tv βρεθήκαμε νωρίτερα στό Πνευματικό Κέντρο Εκάβη της Κατερίνης, όπου και θα έδινε την ομιλία του ο πρόεδρος, διότι σεβόμενοι τους φίλους μας θέλαμε να μεταδώσουμε καί αυτή τήν ομιλία αρχηγού κόμματος, όπως κάναμε εξίσου με άλλους αρχηγούς. Καταγράφοντας τα γεγονότα ώς έχουν, δηλώνω πώς στήθηκε η κάμερα μας μέ όλο τόν εξοπλισμό που στην πλάτη μεταφέραμε και πιάσαμε μιά γωνία γιά τήν λήψη, δίχως να παρεμποδίζουμε οποιονδήποτε. Σε μιά στιγμή κάποιος υπεύθυνος της συγκέντρωσης με πλησίασε και μού ζήτησε να “του αδειάσω την γωνιά” και να στηθώ μπροστά διότι η γωνιά αυτή προοριζόταν για κάποιους νέους του κόμματος που θα φώναζαν τά συνθήματα. Υπάκουσα αμέσως, και αναλογιζόμενος ότι “τούς κάνω χάρη” που θα καλύψω διαδικτυακά τήν ομιλία του αρχηγού τους, “τά μάζεψα τά πράγματα κι’ έφυγα από τό σπίτι” κατά τό λαϊκόν άσμα.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (2)Κατά συνέπεια δέν έχουμε να δείξουμε τίποτα άλλο παρά αυτό που στην αρχή καταγράψαμε μέχρι την στιγμή της αποχώρησης.

Θα πρέπει τό κόμμα του ΛΑΟΣ στην Κατερίνη να σκεφθεί σοβαρά ότι τους δημοσιογράφους τους έχουν ανάγκη για να διαδώσουν τίς θέσεις του κόμματος και όχι να τούς διώχνουν με τόν τρόπο που έκανε ο φίλος αυτός στήν Διαδικτυακή www.sporeas.tv

Ώς απλός θεατής πλέον, αυτό πού είδα ήταν μιά συγκέντρωση πλήρης μπορώ να πώ, με ασφυκτικά γεμάτη η… μικρή αίθουσα από ντόπιους και εκτός Νομού οπαδούς του κόμματος που με πούλμαν μεταφέρθηκαν στην Κατερίνη.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (6)Περιττό να πώ ότι η θέση που διώχθηκε η κάμερά μας και προοριζόταν για τούς δέκα νέους τού κόμματος γέμισε με 4-5 καρέκλες που φιλοξένησαν ηλικιωμένους οπαδούς!!! Άς είναι. Εγώ πάντως απέφυγα τόν συνήθη “πονοκέφαλο” της λήψης, τού μοντάζ και της δημοσίευσης αυτού τού βίντεο, διότι όσοι βλέπουν τήν εργασία μου γνωρίζουν σε τί αναφέρομαι και θα ξέρουν πώς όντως είναι επώδυνα τά ρεπορτάζ που παρουσιάζω.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ…!

Στην ομιλία του ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλεσε λαοθάλασσα τους οπαδούς που γέμισαν την μικρή αίθουσα. Αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας και στους υπαίτιους που έφεραν την Ελλάδα σ’ αυτό τό χάλι. Υποσχέθηκε ότι εάν γίνει κυβέρνηση θα πληρώσουν όλοι όσοι ευθύνονται για την καταστροφή μας. Ποιός άραγε δέν θέλει κάτι τέτοιο;

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (5)Δέν είμαι του κόμματος ούτε ψηφίζω. Το ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων, αυτό που θέλω να πώ όμως είναι ότι όταν ακούω τόν Καρατζαφέρη… τόν ακούω. Μου αρέσει ό τρόπος που λέει τά πράγματα με τ’ όνομά τους. Έχει θέσεις που συμφέρουν την Ελλάδα και τούς Έλληνες εάν καταφέρει να τις υλοποιήσει. Τό δυστύχημα του όμως είναι ότι στην πολιτική “πάντρεψε” και την θρησκεία, κάτι πού δέν αρμόζει σέ έλληνα πολιτικό που θέλει να έχει όλους τούς Έλληνες εξίσου.

Τό σύνθημα του κόμματος είναι υπέρ της Ορθοδοξίας, και αυτό υποδηλώνει ότι είναι ένα κόμμα θρησκευοκρατούμενο. Καταφέρονται ενάντια στήν Χρυσή Αυγή (και καλά κάνουν) διότι η ιδεολογία της είναι ο Ναζισμός και ο Φασισμός, όπως την κατηγορούν όλοι οι άλλοι, ενώ στό ίδιο (με διαφορά πλεύσης) βαδίζει και ο ΛΑΟΣ του κυρίου Καρατζαφέρη με τήν θρησκευτική Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (10)(μέχρι φανατισμού) γραμμή που ανοιχτά υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει –εφόσον απευθυνόμενος στούς Έλληνες προβάλλει τήν Ορθοδοξία– ότι στούς Έλληνες άλλων Χριστιανικών δογμάτων, όπως Ευαγγελικοί, Καθολικοί κλπ, θα κάνει διάκριση και κατά συνέπεια εύκολα μπορεί να κατηγορηθεί ώς ρατσιστής διότι ώς γνωστό στην Ελλάδα “πάς μή Ορθόδοξος ούτε Έλλην είναι”.

Ο κύριος Καρατζαφέρης μεταξύ άλλων είπε ότι προτιμάει νά συνεργαστεί μέ τούς Ρώσους διότι στό Αιγαίο εάν γεμίσουν Ρωσικά πολεμικά τότε δέν θά χρειάζεται να ξοδεύουμε χρήματα για τήν ασφάλειά μας με τούς πανάκριβους εξοπλισμούς που αγοράζουμε.

Ο κόσμος… γέρασε!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (8).Movie_SnapshotΦίλος και συνάδελφος δημοσιογράφος έκανε την εξής παρατήρηση λέγοντας μου ότι δυστυχώς οι περισσότεροι οπαδοί τού κόμματος είναι ηλικιωμένοι και δέν υπάρχουν αρκετοί νέοι. Συμφώνησα διότι βλέποντας ότι τό 80% περίπου να είναι “γερολαία” και όχι νεολαία δέν μπορούσα να διαφωνήσω. Οι 10-12 νέοι (πού τούς “πήρα” την θέση στήνοντας την κάμερά μου) έπιασαν την αριστερή μπροστινή γωνιά με τίς σημαίες φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του κόμματος κατά τήν διάρκεια τής ομιλίας του αρχηγού τους. Όπως είπα ό Καρατζαφέρης είναι δυναμικός ομιλητής και λέει τά πράγματα με τ’ όνομά τους. Αυτό που χάλαγε τόν λόγο του ήταν αυτά τά παιδιά που εντελώς ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ξεφώνιζαν τά συνθήματα τους. Σκέφτηκα άραγε πώς θα μπορούσε η Ελλάς να έχει πρωθυπουργό τόν Καρατζαφέρη μέ τέτοιους νέους οπαδούς μηχανικά οδηγημένοι πού έλεγαν ότι έλεγαν μόνο και μόνο για να πούν κάτι!!!

Οι 5-10 νέοι που φώναζαν συνθήματα υπέρ του αρχηγού την ώρα της ομιλίας.

Οι 5-10 νέοι που φώναζαν συνθήματα υπέρ του αρχηγού την ώρα της ομιλίας.

Καλή επιτυχία λοιπόν στόν Γιώργο Καρατζαφέρη και στό κόμμα του, βάζοντας πρώτα τήν ΕΛΛΑΔΑ μπροστά καί όχι την θρησκεία.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment