Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ Β’ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΓ. ΛΑΖΑΡΟΥ

 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 11-4-2018

Τους τελευταίους μήνες ήμαστε όλοι μάρτυρες της απίστευτης κατάστασης που επικρατεί στο Β’ Κοιμητήριο (Αγ. Λαζάρου) της πόλης μας.

Γιώργος Κυριακίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κατερίνης

Λάσπες παντού για όσο διάστημα έβρεχε, πλημμυρισμένη η είσοδος, χώμα και χαλίκια, ακόμη και πάνω στα μνήματα.

Σκουπίδια πεταμένα παντού, παρατημένες οι εγκαταστάσεις και ο μοναδικός ασφαλτοστρωμένος κεντρικός δρόμος γεμάτος πλέον λακκούβες και χαλίκια.

Φώτο αρχείου

Αποκορύφωμα της κακής κατάστασης που βιώνουν οι συνδημότες μας, που επισκέπτονται το χώρο, το «άπλετο σκοτάδι» που επικρατούσε το βράδυ του Σαββάτου μετά την Ανάσταση. Οι επισκέπτες αναγκάζονταν να ανάψουν τα καντήλια στα μνήματα των συγγενών τους με το φως των προβολέων των αυτοκινήτων τους.

 Τι σκοπεύει να κάνει η Δημοτική Αρχή έτσι ώστε να διορθωθεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση που δεν τιμά κανέναν;

Φώτο αρχρίου

Θα εκπονηθεί επιτέλους μία ολοκληρωμένη μελέτη που θα προβλέπει την συνολική απορροή των όμβριων υδάτων, την ύδρευση, τον ηλεκτροφωτισμό του χώρου, την αποκατάσταση όλων των δρόμων και περασμάτων με ασφαλτικά και επιτέλους την ολοκλήρωση όλων των ταφικών τετραγώνων έτσι ώστε να μπει τέλος στην τμηματική κατασκευή τους;

 

Γιώργος Κυριακίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κατερίνης

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούλ    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031