Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ MICROCHIP ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(24/09/2018)

 

Ειρωνική για τούς δημότες του η στάση τού δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη στην πρόσφατη ομιλία του, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «CIrCLE» που ολοκληρώθηκε στα Χανιά, όπου ώς Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Υποδομών και Χωροταξίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, προέτρεψε από βήματος την «τοποθέτηση microchip στο μυαλό των πολιτών για να τους μάθουμε τι σημαίνει «Κυκλική Οικονομία».

Ο δήμαρχος μας λοιπόν θεωρεί «ηλίθιους» τούς δημότες του πού αδυνατούν να καταλάβουν, και μόνο με microchip στο μυαλό τους θα μπορέσουν να κατανοήσουν τί εστί «Κυκλική Οικονομία» («βιομηχανικό οικονομικό μοντέλο για την αύξηση της αποδοτικότητας των πρώτων υλών με την επαναχρησιμοποίηση τους»). Και το οξύμωρο είναι ότι, σε λίγους μήνες θα ζητήσει την ψήφο επανεκλογής του ώς δήμαρχος από αυτούς τούς… «ηλίθιους», εκτός εάν τούς βάλει microchip στο μυαλό για να τον ξαναψηφίσουν.

Πέραν τούτου, ο κύριος Χιονίδης, ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος για το μολυσματικό χάλι τού Νομού με τον ανεξέλεγκτο ΧΥΤΑ που είναι τίγκα στο σκουπίδι και μολύνει τά πάντα γύρω του, είναι «Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Υποδομών και Χωροταξίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος».

Ελλάς το μεγαλείο σου…

Δείτε το σημείο από το 40ό δευτερόλεπτο

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Νοέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930