Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΟ… ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ !!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΟ... ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ.Ποιος άραγε δεν χαίρεται το πράσινο, τόσο στην αυλή του όσο και στην πόλη του. Η διατήρηση του πράσινου όμως προϋποθέτει και καλό πότισμα. Το καλό πότισμα προϋποθέτει και καλό κηπουρό. Καλό κηπουρό βρίσκεις μόνο ανάμεσα στους καλοπληρωμένους. Ο δικό σας κηπουρός κύριε Δήμαρχε της Κατερίνης ανήκει στους καλοπληρωμένους; Ή μάλλον να το θέσω αλλιώς. Ο κηπουρός του Δήμου σας κύριε Δήμαρχε… είναι κηπουρός; Εάν είναι δέν πρέπει να γνωρίζει ότι τό πότισμα -έστω και αυτόματα- γίνεται για τό πράσινο καί όχι για το… πλακόστρωτο; Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας κύριε Δήμαρχε.

Πάψτε να γίνεστε “θέατρο” στους δημότες και ποτίστε το πράσινο και όχι τα πλακάκια.

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΟ... ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ. (3).

Αύριο Κυριακή κατά πάσα πιθανότατα να μην είστε Δήμαρχος, λόγω τών Δημοτικών εκλογών, ίσως όμως και να είστε. Είτε εσείς είτε άλλος συνυποψήφιός σας καλό θα είναι να βλέπετε τα προβλήματα της πόλης και όχι τα “ψηφαλάκια” για την επόμενη καρέκλα.

Επίσης, τις τρύπες, τις πάμπολλες τρύπες δηλαδή, άσχετα που δείχνουμε μία για τώρα, δέν θα πρέπει να τις κλείσετε; Βάζετε σε κίνδυνο την ζωή τών δημοτών σας. Είναι απαράδεκτη αυτή ή όψη.

Παλαιότερο ρεπορτάζ του Δικτύου μας, ανέδειξε και το σπασμένο καπάκι που υπήρχε στην αρχή του πεζόδρομου στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου έθετε σέ κίνδυνο τους πεζούς και τους ποδηλάτες. Είδαμε ότι αντικαταστάθηκε το καπάκι και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Δέν λέω ότι η αιτία ήταν τό ρεπορτάζ της sporeas.tv, διότι πιθανόν να μη μας παρακολουθεί ο κύριος Δήμαρχος. Όμως αγαπητέ Σάββα Χιονίδη, καλέ μας δήμαρχε, μαζί με το καπάκι κόπο θα σού έκανε να άλλαζες και τα σπασμένα πλακάκια γύρω από το καπάκι; Κόπο θα σού έκανε;;;

Είπαμε, εν όψη εκλογών… για “τα μάτια” τουλάχιστον… για τα μάτια κύριε δήμαρχε.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο