Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 10.01.2018 – ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(10/01/2018)

 

Στα πλαίσια τής 2ήμερης περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα, ο πρόεδρος τής Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Κατερίνη σήμερα 10 Ιανουαρίου 2018.

Η επίσκεψη στην πόλη μας ήταν προγραμματισμένη για τις 11.30π.μ. αλλά λόγω του προβλήματος με την ομίχλη στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει αεροπορικώς αλλά ταξίδεψε οδικώς έως την Κατερίνη με αποτέλεσμα την 2ωρη καθυστέρηση του.

Φτάνοντας ο πρόεδρος της ΝΔ στην πόλη, δεν επισκέφθηκε τον Δημαρχείο ούτε την Αντιπεριφέρεια Πιερίας αλλά περιηγήθηκε στον πεζόδρομο τής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και στις παράπλευρες οδούς ενώ η κάμερά μας τον ακολούθησε σε όλη την διάρκεια τής περιήγησης του.

Μαζί του ήταν το επιτελείο του ενώ στην υποδοχή ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, βουλευτής της ΝΔ, πολιτευτές του κόμματος, ο δήμαρχος Κατερίνης και άλλοι. Εντύπωση όμως έκανε η μικρή προσέλευση του κόσμου στην υποδοχή του ενώ άλλοι έδειχναν να μη γνώριζαν για την επικείμενη επίσκεψη του στην πόλη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευδιάθετος πάντα και χαμογελαστός συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες ενώ δεν αρνήθηκε την φωτογράφιση με παιδιά που θέλησαν να αποθανατίσουν μια στιγμή μαζί του.

Σε μια κατάλληλη στιγμή άδραξα της ευκαιρίας και έκανα ερώτηση στον αρχηγό της ΝΔ, εάν «ώς αυριανός πρωθυπουργός θα τα βάλει με τους εφοπλιστές ή την διαφθορά». Η απάντησή του βρίσκεται στο βίντεο.

Δεύτερος σταθμός τής περιοδείας του κυρίου Μητσοτάκη ήταν τα χωριά Βροντού, Καρίτσα, Λιτόχωρο, Δίον, και στην συνέχεια η Λεπτοκαρυά.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο τού πρώην υπουργού τής ΝΔ κυρίου Κωνσταντόπουλου, ενώ η σουϊτα και ένα δωμάτιο που θα κρατήσει ο κύριος Μητσοτάκης, προπληρώθηκαν από το κόμμα τής Νέας Δημοκρατίας.

 

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο