Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης 

www.Pieria.tv

(22 Μαΐου 2019)

 

Στον Κορινό Πιερίας παρουσίασε το πρόγραμμα του ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου 2019.

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Κουκοδήμος αναφέρθηκε και στην πολύπλοκη και «αμαρτωλή» Ολυμπιάδα Κορινού, όπου και χάθηκαν τά χρήματα τού ταμείου ενώ ο Κώστας Κουκοδήμος υποσχέθηκε ότι θα τελειώσει ο «Γολγοθάς» των κατοίκων και ο οικισμός Ολυμπιάδα θα ολοκληρωθεί όταν αναλάβει τον Δήμο Κατερίνης και θα μπούνε ορκωτοί λογιστές στον Δήμο να ελέγξουν τά πάντα επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη, διότι μέχρι και σήμερα, που δεν υπάρχει Ολυμπιάδα ούτε γίνονται εδώ και χρόνια κάποια έργα, υπάρχουν αρκετοί που πληρώνονται μισθό για την “ανύπαρκτη” Ολυμπιάδα, όπως ο πρόεδρος της που αμείβεται με 1.700 ευρώ μηνιαίως όπως κατήγγειλε ο Κώστας Κουκοδήμος.

Το θέμα «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΡΙΝΟΥ» το διερευνούν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Διαμαντίδης και Γιώργος Οικονομίδης, ενώ στοιχεία μισθοδοσίας που δεν αναγράφονται στην Διαύγεια βρίσκονται στην διάθεση μας, όπου και υπάρχει στον κατάλογο δικηγόρος τής Ολυμπιάδας που αμείφθηκε με 38.000 ευρώ σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σύντομα όλο αυτό το πιθανό σκάνδαλο θα δημοσιευθεί στην διαδικτυακή Pieria.tv με αποδείξεις και συνεντεύξεις ανθρώπων που είναι γνώστες του αντικειμένου, όπου και ταυτίζονται όλα αυτά τά στοιχεία και με την καταγγελία τού Κώστα Κουκοδήμου.

Μετά το πέρας τής ομιλίας του, ο Κώστας Κουκοδήμος παρουσίασε τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς του συμβούλους στον συνδυασμό του «Εκκίνηση».

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο