Ο Μάγκας Με Το Δίκυκλο Και τις… “Αυτοκτονικές Τάσεις”!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (03-10-2022).

 

Σε τυχόν ατυχήματα και δυστυχήματα με δικυκλιστές, επί τω πλείστον Κούριερ ή «ντελιβεράδες» (διανομείς φαγητού), εύλογο είναι να επαναστατούμε και έντονα να διαμαρτυρόμαστε για τον άδικο χαμό ενός μεροκαματιάρη! Τι πρέπει να γίνει όμως όταν «τα θέλει ο απαυτός» του δικυκλιστή και οδηγεί επικίνδυνα περνώντας ανάμεσα σε αντιθέτου κατεύθυνσης οχήματα που δεν υπάρχει περιθώριο; Το αποτέλεσμα θα είναι πιθανόν ο θανάσιμος τραυματισμός του ανόητου και η άδικη δίωξη του νοικοκύρη οδηγού, και εμού εν προκειμένω.

Στα καλά του καθουμένου μπορεί ένας τέτοιος ανόητος να σου κλείσει το σπίτι.

Στο βίντεο μου, που καθημερινά καταγράφει κάθε διαδρομή του οχήματός μου, απαθανάτισα έναν τέτοιον δικυκλιστή που κόντεψε να μου κλείσει όντως το σπίτι βάζοντας με σε μπελάδες εάν δεν προλάβαινα να κόψω λίγο δεξιά μου αφήνοντας του λίγους ακόμα πόντους διέλευσης πρίν συνθλιβεί ανάμεσα στα δύο οχήματα που βλέπετε! Εάν δεν έκοβα λίγο δεξιά, λίγο, εφόσον υπήρχαν άλλα σταθμευμένα οχήματα, σίγουρα θα έβλεπε ο τοιούτος «ανάποδα τα ραδίκια». Άρα, δεν «ταξιδεύουν» αδίκως όλα τα θύματα που εμπλέκονται σε δυστυχήματα, αλλά είναι και κάποιοι ανόητοι που όντως παίζουν με τον θάνατο και τα θέλει ο «απαυτός» τους!

Εάν ο τοιούτος «μελλοθάνατος» βλέπει το βίντεο (και διαβάζει το επίτηδες σκληρό κείμενο μου), ας θυμηθεί την στιγμή αυτή διότι και στο σώμα του διέκρινα φευγαλέα τον τρόμο και την αμφιβολία εάν θα κατάφερνε να προσπεράσει με ασφάλεια. Ας του γίνει μάθημα για την επόμενη φορά που θα τολμήσει και πάλι να κάνει αυτό το… απονενοημένο διάβημα.

Και τέλος, ας επαναλάβω το σοφό και λαϊκό μας ρητό: «Πάω ΑΡΓΑ γιατί βιάζομαι».

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο