Ο ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ www.Pieria.tv

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

26-10-2019)

 

Σε έναν πρόσφατο περίπατο μου (περπάτημα) από την Παραλία έως την Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης, περιέγραψα αυθόρμητα την πορεία ενώ σε λίγα λόγια για τον εαυτό μου ανακοίνωσα την πιθανή διακοπή τής ιστοσελίδας μου www.Pieria.tv

Η πολυετής παρουσία μου στα κοινά τής Κατερίνης ομολογώ πως με κούρασε για τον λόγο ότι αποδεδειγμένα υπάρχουν αποδέκτες που δεν αξίζουν να προσπαθείς και να κοπιάζεις γι’ αυτούς. Είναι συστημικά όντα και πάντα τού συμφέροντος και κάποιες φορές τόσο φθηνοί που ξεπουλιούνται για ένα «πιάτο φακής».

Την δημοσιογραφία μου ποτέ δεν την είδα ώς επάγγελμα αλλά πάντοτε ώς λειτούργημα προς όφελος των δημοτών τής Κατερίνης και πολιτών τής Πιερίας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω οικονομικό όφελος εφόσον δεν πληρώνομαι από κάπου, ούτε φυσικά δέχθηκα ποτέ -και δεν θα δεχθώ- να ξεπουληθώ (όπως κάποιοι παπαγάλοι “δημοσιογράφοι” τού Νομού) εξαγοράζοντας με όπως έγινε προσπάθεια αλλά βρήκαν τοίχο.

Παλεύω τελευταία με τον εαυτό μου και την κούραση μου αναμεμειγμένη με την απογοήτευση από κάποιους ανεγκέφαλους δημότες, και σκοπεύω στο μέλλον να κλείσω διαπαντός το διαδικτυακό μου κανάλι και να πωληθεί σε τυχόν ενδιαφερόμενο που θέλει να το αναλάβει. Έως τότε όμως οι αποκαλύψεις και τά ρεπορτάζ μου θα συνεχίζονται.

Πέραν τούτου, διαχειρίζομαι και άλλες ιστοσελίδες και σε συνδυασμό με την απόφαση μου να φύγω από την Κατερίνη και να μείνω μόνιμα σε άλλον τόπο, συμβάλλει καθώς φαίνεται στο να εκτελεστεί η απόφαση μου και να ησυχάσω επιτέλους δίδοντας και λίγο χρόνο στον «Γιώργο μου» που τον παραμέλησα δυστυχώς.

Φιλάκια σε όλους τούς φίλους…

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο