Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΜΕΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(27/09/2018)

 

Συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε αποστροφή η υπόθεση τού πατέρα στην Άμφισσα που κατηγορείται ότι βίαζε την 17χρονη ΑΜΕΑ κόρη του και την άφησε μάλιστα και έγκυο, ο οποίος και κρατείται από τις Αρχές. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από την είσοδο τής ανήλικης στο Νοσοκομείο με φρικτούς πόνους όπου και διαγνώστηκε η εγκυμοσύνη της.

Φώτο διαδικτύου

Συνήγορος υπεράσπισης τού κατηγορουμένου πατέρα είναι ο συντοπίτης μας και γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας.

Ο κύριος Νουλέζας μιλώντας πρίν από λίγο στην Pieria.tv, ανέφερε τά εξής:

«Ο εντολέας μου έχει την δική του εκδοχή, αρνείται την κατηγορία, και θα καταθέσει την αλήθεια στην απολογία του».

Βασίλης Νουλέζας, ποινικολόγος

Ασφαλείς πληροφορίες μου, λένε ότι ο κατηγορούμενος προσερχόμενος αύριο 28/09 στον ανακριτή πλημμελειοδικών Άμφισσας, θα ζητήσει και θα λάβει 48ωρη αναβολή προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του και να αποδείξει τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κατηγορούμενος πατέρας θα επικαλεστεί μέθη για την στιγμή τής πράξης στην οποίαν και κατηγορείται.

Ο συνήγορος υπεράσπισης κύριος Βασίλης Νουλέζας, μού ανέπτυξε το κατηγορητήριο για τον αυθορμήτως παρουσιασθέντα πατέρα στο Α.Τ. Ιτέας Φωκίδος, υπήκοο Αλβανίας, ότι κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και αιμομιξία, βαρύτατα κακουργήματα που προβλέπουν πολυετή ποινή καθείρξεως έως και ισόβια.

Όπως μας επισημαίνει ο κύριος Βασίλειος Νουλέζας, ο εντολέας του θα δώσει πειστικές απαντήσεις και εξηγήσεις κατά την ανάκριση, και θα επικαλεστεί ημερομηνίες και γεγονότα που ενδεχομένως θα ανατρέψουν το σκηνικό.

Σφόδρα πιθανόν είναι να ζητηθεί η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για την εξέταση του ευρεθέντος DNA που τον ταυτοποιεί ώς δράστη τής εγκυμοσύνης τής 17χρονης παθούσης.

Συγκλονισμένος και φορτισμένος συναισθηματικά ο κατηγορούμενος πατέρας δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τί ακριβώς έχει συμβεί.

Ο κατηγορούμενος προφανώς θα ισχυριστεί ότι δέν εξανάγκασε με άσκηση σωματικής βίας και απειλές την παθούσα σε ασελγείς πράξεις ή εξώγαμη συνουσία, και θα αναφερθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά που θεμελιώνουν την υπερασπιστική γραμμή του.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο