Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ».

 

Είναι αξιοσημείωτο ότι στην πατρίδα μας υπάρχουν ακόμη ευεργέτες, που απλόχερα στηρίζουν αξιόλογες προσπάθειες. Συνήθως σε περιόδους κρίσεων, είναι πιο εμφανής η παρουσία ευεργετών, που είναι τόσο απαραίτητοι. Ιδιαίτερα χαιρόμαστε και είναι τιμητικό ότι και στην Πιερία μας υπάρχει ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς ‘Ιδρύματος κ. Δ. Πασχάλης, με καταγωγή από την Πιερία, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια, συμπαραστέκεται σε φορείς πολιτισμού, υγείας, εκπαίδευσης και δράσεις της περιοχής μας και όχι μόνο.  Στην κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  22 Ιανουαρίου, μέσα σε σεμνή και λιτή ατμόσφαιρα, ο κ. Δ. Πασχάλης, Πρόεδρος του ομώνυμου Ιδρύματος αλλά και του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου, προέβη εμπράκτως στη στήριξη πολιτιστικών σωματείων και δράσεων.

Μας συγκίνησε το γεγονός, καθώς, μεταξύ των ευεργετηθέντων, ήταν και η έκδοση του βιβλίου ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ (Πόντος- Ρωσία- Ελλάδα) της κ. Δήμητρας Καπελούζου, από τις Εκδόσεις ΒΕΡΓΙΝΑ (Αθήνα). Πρόκειται για τη ζωή του δημοσιογράφου Σάββα Ι. Κανταρτζή σε μορφή μυθιστορήματος.

Με την αρωγή και στήριξη του  Προέδρου Δ. Πασχάλη προβήκαμε στην προμήθεια βιβλίων για να δοθούν σε όλα τα ποντιακά σωματεία της Πιερίας για να μην λησμονούμε την ιστορία μας και τους αγώνες μας ως Έθνος.

Η αξιομίμητη αυτή πράξη του δυναμικού Προέδρου συγκίνησε τον εκδοτικό οίκο και τη συγγραφέα. Προσωπικά, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Διονύση Πασχάλη, που μας εντυπωσίασε με την άμεση ανταπόκρισή του, τη ζεστή προσωπικότητά του και την ανιδιοτελή προσφορά του.

 

Γιώργος Σ. Κανταρτζής

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31