Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 30.04.2017)

Πρόσκληση για συζήτηση με θέμα: «Ο έλεγχος της τροφής και η απαγόρευση του κινήματος Χωρίς Μεσάζοντες» απηύθυνε το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» στις 23 Απριλίου 2017 στον γνωστό χώρο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Από τους βουλευτές του Νομού και άλλους πολιτικούς παράγοντες κανείς δεν έδωσε το παρόν εκτός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Αστέριου Καστόρη.

Προωθείται νομοσχέδιο για την απαγόρευση διάθεσης προϊόντων από τον παραγωγό απ’ ευθείας στον καταναλωτή δίχως μεσάζοντες, με συνέπεια να γίνεται αγώνας μη εφαρμογής τέτοιου εγκληματικού νομοσχεδίου που ευνοεί τους μεσάζοντες και υπονομεύει τον καταναλωτή αναγκάζοντας τον να πληρώνει ακριβότερα την τροφή που θα αγοράζει και θα είναι και αμφιβόλου αξίας εφόσον δεν θα επιτρέπεται στον παραγωγό να διαθέτει την παραγωγή του στον καταναλωτή.

Ο Στέλιος Κούλογλου –όπως θα δείτε και στο βίντεο μας αλλά όπως συζητήθηκε και από τους παρευρισκόμενους- φάνηκε αδιάφορος και αδύναμος στο να δώσει πειστικές υποσχέσεις να πολεμήσει στην Ευρωβουλή τέτοια νομοσχέδια. Η βιασύνη του να αποχωρήσει από την συζήτηση ήταν εμφανής για τον λόγο ότι την ίδια σχεδόν ώρα προβαλλόταν στην Κατερίνη η νέα του ταινία και θα έπρεπε να παρευρίσκεται να την προλογίσει.

Τέλος, αυτό που σχολιάστηκε αρνητικά στα «πηγαδάκια» ήταν η έντονη αντίδραση του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» να μην αποκτήσει ΑΦΜ για να δρά με μεγαλύτερη ευχέρεια.

Όλη η συζήτηση μαγνητοσκοπήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την διαδικτυακή www.Pieria.tv για να υπάρχει στο αρχείο του κάθε ενδιαφερομένου.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο