Ο ΤΥΜΒΟΣ ΚΑΣΤΆ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(02/12/2018)

 

Ούτε μιά πινακίδα δεν υπάρχει στον δρόμο προς την Αμφίπολη που να δείχνει την τοποθεσία τού Τύμβου Καστά, όπου αποδεδειγμένα δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος πλέον την ύπαρξή του, φοβούμενοι να μη δεί το φώς της δημοσιότητας το περιεχόμενο τού τύμβου όπου πιθανολογείται πως πρέπει να είναι ο τάφος τού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ρωτώντας περαστικούς, μάς έδειξαν από πού και πώς θα πάμε στο σημείο. Το μόνο που βλέπαμε στον δρόμο, που τον γυρίσαμε δύο-τρείς φορές, ήταν κάποιες απλές πινακίδες με τόξο (διόρθωση: βέλος και όχι τόξο) που έδειχναν κάποια διαδρομή, όχι όμως καθαρή διαδρομή που έπρεπε να ήταν ο δρόμος προς τον τύμβο. Αυτό μας θύμισε τις Μασονικές Στοές και την μυστικότατά τους.

Ακολουθήσαμε τά τόξα μετά από υπόδειξη κατοίκων τού χωριού, μάς είπαν όμως πως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε παραπάνω διότι φύλακες υπάρχουν εκεί που σταματούν τούς πάντες από το να προχωρήσουν. Έτσι και έγινε, φτάσαμε και τους είδαμε.

Κατεβήκαμε. Είτε όμως από το αυτοκίνητο είτε έξω από αυτό, ήταν το ίδιο, δεν μπορούσες να δείς κάτι παραπάνω, ούτε να περάσεις από το φυλάκιο δυό μέτρα πιο μέσα, διότι, όπως μας είπαν οι φύλακες, τότε θα αναλάβει η αστυνομία με ότι αυτό συνεπάγεται. Περιττό να πώ πως απαγορευόταν ρητά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση.

Δηλαδή, αυτοί που δεν θέλουν το εύρημα να βγεί στην δημοσιότητα περισσότερο απ’ ότι βγήκε, και προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε, μάλλον σταδιακά το καταφέρνουν.

Οι προδότες και ανθέλληνες πάντοτε προδότες και ανθέλληνες θα παραμείνουν… όσο εξαρτάται όμως από εμάς που τους το επιτρέπουμε!

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο