Πάπας Φραγκίσκος πρός τους οπαδούς του: «Το Κοράνι και η Αγία Γραφή είναι το ίδιο».

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Ο Πάπας Φραγκίσκος απευθύνεται στους Καθολικούς πιστούς κατά τη διάρκεια της μακράς ομιλία του, και χαμογελαστός έλεγε στους επισκέπτες του Βατικανού ότι "το Κοράνι και οι πνευματικές διδασκαλίες που περιέχονται σ’ αυτό, είναι τόσο έγκυρο όσο και η Αγία Γραφή".

Πάπας Φραγκίσκος ,Το Κοράνι και η Αγία Γραφή είναι το ίδιο

«Ιησούς Χριστός, Μωάμεθ, Ιεχωβά, Αλλάχ». Αυτά είναι τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν μια οντότητα που είναι σαφώς η ίδια σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζει ο Πάπας. "Για αιώνες χύθηκε άσκοπα τόσο αίμα λόγω της επιθυμίας για τον διαχωρισμό της πίστης. Αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να είναι η ίδια η έννοια που μας ενώνει ως ανθρώπους, ως έθνη και ως έναν κόσμο που δεσμεύεται από την πίστη. Μαζί, μπορούμε να επιφέρουμε μια άνευ προηγουμένου εποχή ειρήνης, και το μόνο που χρειάζεται, για να επιτευχθεί μια τέτοια κατάσταση, είναι ο αλληλοσεβασμός, γιατί είμαστε όλοι παιδιά του Θεού, ανεξάρτητα από το όνομα που επιλέγουμε για να τον πλησιάσουμε. Μπορούμε να επιτύχουμε θαυμαστά πράγματα στον κόσμο από τη συγχώνευση της πίστη μας, και ο χρόνος για ένα τέτοιο κίνημα είναι τώρα. Δεν χρειάζεται πλέον να σφάζονται οι γείτονές μας για διαφορές σε σχέση με το Θεό".

Το μουσουλμανικό Ιερό Βιβλίο δόθηκε στον Francis κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους μουσουλμάνους ηγέτες, μετά από μια μακρά μουσουλμανική προσευχή που πραγματοποιήθηκε στο Βατικανό.

Πάπας Φραγκίσκος Το Κοράνι και η Αγία Γραφή είναι το ίδιο

Ο Πάπας Francis ανέτρεξε στα αρχεία όπου κατεγράφη ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν πρέπει να κρίνονται, ο προσηλυτισμός είναι ανοησία και ότι εγκρίθηκε η χρήση των αντισυλληπτικών από τους Καθολικούς. Η αντιβιβλική στάση που ανοικτά πλέον κρατά η Καθολική εκκλησία με τις εταιροδιδασκαλίες αυτές, εύλογα μάς δίνει τό δικαίωμα να υποστηρίξουμε ότι ο διάβολος και σατανάς έχει ώς υποχείριο τέτοιους θρησκευτικούς ηγέτες.

Το Βατικανό συναντήθηκε ξανά με τους μουσουλμάνους ηγέτες στα τέλη Φεβρουαρίου, όπου και μίλησαν για τα περαιτέρω μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την κατανόηση και την ευαισθητοποίηση της ισλαμικής θρησκείας.

 

Πηγή: nationalreport.net

Πηγή: www.sporeas.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο