ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ «IKTEO AUTOVISION» ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης
(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)
www.Pieria.tv (02-03-2020)
Ναι μεν καλή η προσπάθεια καθαρισμού τής Π.Ε.Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, αλλά όταν ένα έργο αφήνεται ημιτελές που εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς, τότε θα πρέπει σοβαρά να απασχολήσει τούς αρμόδιους και υπεύθυνους τού έργου.
Στην στροφή (όπου συνήθως την παίρνουμε κλειστή), στο ύψος τού «ΙΚΤΕΟ AUTOVISION», το κανάλι που καθάρισε το συνεργείο τής Αντιπεριφέρειας, εγκαταλείφθηκε στην τύχη του δίχως το απαραίτητο προστατευτικό κιγκλίδωμα ή έστω μιά προειδοποιητική σήμανση, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να βρίσκονται σε κίνδυνο -παγίδας και θανάτου ακόμα- με μια απροσεξία και στραβοτιμονιά που θα οδηγήσει στην εκτροπή και ανατροπή τού οχήματος στο κανάλι.
Το φωτορεπορτάζ αρκεί για να δείξει την επικινδυνότητα τού σημείου ευελπιστώντας στην άμεση παρέμβαση τής Αντιπεριφέρειας με τους εργολάβους που τους ανέθεσε το έργο.
Προστατέψτε τούς οδηγούς διότι σε περίπτωση ατυχήματος ή δυστυχήματος θα βρεθείτε υπόλογοι και ένοχοι.
©www.Pieria.tv – 2020
Copyright protected by Digiprove © 2020