ΠΑΓΙΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΧΩΣ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 

ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ «IKTEO AUTOVISION» ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (02-03-2020)

 

Ναι μεν καλή η προσπάθεια καθαρισμού τής Π.Ε.Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, αλλά όταν ένα έργο αφήνεται ημιτελές που εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς, τότε θα πρέπει σοβαρά να απασχολήσει τούς αρμόδιους και υπεύθυνους τού έργου.

Στην στροφή (όπου συνήθως την παίρνουμε κλειστή), στο ύψος τού «ΙΚΤΕΟ AUTOVISION», το κανάλι που καθάρισε το συνεργείο τής Αντιπεριφέρειας, εγκαταλείφθηκε στην τύχη του δίχως το απαραίτητο προστατευτικό κιγκλίδωμα ή έστω μιά προειδοποιητική σήμανση, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να βρίσκονται σε κίνδυνο -παγίδας και θανάτου ακόμα- με μια απροσεξία και στραβοτιμονιά που θα οδηγήσει στην εκτροπή και ανατροπή τού οχήματος στο κανάλι.

Το φωτορεπορτάζ αρκεί για να δείξει την επικινδυνότητα τού σημείου ευελπιστώντας στην άμεση παρέμβαση τής Αντιπεριφέρειας με τους εργολάβους που τους ανέθεσε το έργο.

Προστατέψτε τούς οδηγούς διότι σε περίπτωση ατυχήματος ή δυστυχήματος θα βρεθείτε υπόλογοι και ένοχοι.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930