Παγκάκια Ζητούν και πάλι η Πλατεία Ελευθερίας και το Πάρκο Κατερίνης Μετά την Απομάκρυνση τους λόγω… Κορωναϊού!!!

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (18-05-2020)

 

Λόγω μαντρώματος τού Ελληνικού λαού στα σπίτια μας από την -δήθεν- πανδημία τού Κορωναϊού, και για να μην υπάρχει συνωστισμός κόσμου (άσχετα την απαγόρευση κυκλοφορίας), σκέφτηκε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος  να απομακρύνει και τά παγκάκια από την Πλατεία Ελευθερίας και από το Πάρκο Κατερίνης, για να μην κάθονται οι… γέροι!!! Κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά και από μεγάλα ΜΜΕ.

Η απομάκρυνση τους.

Τώρα που πέρασε η «θύελλα» τού Κορωναϊού και λάσκαραν κάπως τα μέτρα, ο κόσμος βγήκε να ανασάνει ενώ η κεντρική Πλατεία αλλά και το Δημοτικό Πάρκο δεν έχουν τα απαραίτητα παγκάκια με συνέπεια οι δημότες να «βολεύονται» σε κάθε τοίχωμα που θα βρούνε.

Στην μεν Πλατεία ο κόσμος αναγκάζεται και κάθεται στα πεζούλια αναπολώντας την άλλοτε άνεση των παγκακιών που τοποθέτησε εκεί ο τέως δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και τα απομάκρυνε ο νυν δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος με το πρόσχημα της αποφυγής συνωστισμού.

Στο Πάρκο Κατερίνης επίσης, ο κόσμος δεν έχει πού να καθίσει, εφόσον δεν μερίμνησε ο δήμαρχος την επανατοποθέτηση των παγκακιών από την στιγμή που γνώριζε πότε θα αρθούν τά μέτρα απαγόρευσης.

Αναγκαστικά ο κόσμος κάθεται όπου βρεί, και σ’ αυτό ακόμα το συντριβάνι.

Επόμενο είναι ότι απαίτηση των πολιτών είναι η επανατοποθέτηση των παγκακιών και γιατί όχι περισσότερα απ’ όσα υπήρχαν πριν την απομάκρυνση τους που τα στερήθηκαν οι πολίτες αυτής της πόλης.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031