ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (03-02-2022).

 

Με έναν εύκολο, όσο και απαράδεκτο όμως, τρόπο, μπορούν να εξαφανιστούν τά παγκάκια του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης; Μάλλον ναι, θα «απαντούσε» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος!

Δηλαδή;

Μα είναι απλό! Όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι βανδαλίσουν και σπάσουν μέρος από τα παγκάκια του Πάρκου, ο Δήμος Κατερίνης απλά τά αποσύρει και ουδέποτε τα αντικαθιστά! Αυτό τουλάχιστον μαρτυράει η πρόσφατη αφαίρεση παγκακιού στην είσοδο τού Πάρκου μετά από κτύπημα που δέχθηκε και οι βάση του πλάγιασε από τά πλακάκια που ήταν δεμένη, και έως και σήμερα δεν αντικαταστάθηκε από νέο ή από το ίδιο έστω.

Φωτογραφία παρμένη στις 03/12/2021. Έκτοτε η θέση τού παγκακιού παραμένει κενή.

Η σημερινή μου (03/02/2022) φωτογράφιση της θέσης του πάλαι ποτέ παγκακίου, με ημερομηνία εφημερίδας, για το λόγου το ασφαλές, αποδεικνύει την ορθότητα τού ρεπορτάζ. Και ερωτώ: Θα συνεχίσει αυτό το χάλι κύριε δήμαρχε Κατερίνης, με συνέπεια να αφαιρεθούν όλα τά παγκάκια από το Πάρκο που θα υπόκεινται σε παρόμοιες δολιοφθορές; Δεν θα αντικαθίστανται μετά από τέτοιου είδους επίθεση ανεγκέφαλων νεανίσκων; (Δείτε την δολιοφθορά στο ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Οι δημότες περιμένουν την αντικατάσταση του επίμαχου παγκακιού, καθώς και άλλων που θα έπρεπε να υπάρχουν στο Πάρκο, για να απολαμβάνουν την βόλτα τους και την ξεκούραση τους σ’ αυτόν τον ομολογουμένως όμορφο πνεύμονα οξυγόνου της πόλης.

Άντε να βλέπουμε ευαισθητοποιήσεις…!

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο