ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

του Γιώργου Οικονομίδη.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. (2).Θέλετε να πάτε στο Παλαιό Κεραμίδι;

Θέλετε να πάτε στην Εξοχή; Στήν Έλαφο;

Θέλετε να πάτε στον Μοσχοπόταμο ή στό Μελιάδι;

Πολύ απλό…! Δείτε την πινακίδα που σας οδηγεί εκεί, άσχετα που είναι ξεθωριασμένη.

Γιατί όμως υποστηρίζω ότι ο Δήμος Κατερίνης κατάφερε να κάνει την Παγκόσμια πρωτοτυπία; Απλά και μόνο διότι η πινακίδα αυτή βρίσκεται, όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά… μέσα σέ οικόπεδο εργοστασίου και μάλιστα καγκελόφραχτο. Ο οδηγός θα πρέπει να κοιτά μέσα στο κάγκελο να δεί την πινακίδα. Αυτό φυσικά περικλείει σοβαρό κίνδυνο διότι αποσπάται η προσοχή του οδηγού με αποτέλεσμα το ατύχημα να μήν αργεί να συμβεί.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. (3).

Πουθενά στον κόσμο δέν υπάρχει, ή τουλάχιστον δέν υπέπεσε στην αντίληψή μου, τέτοια παγκόσμια πρωτοτυπία, και κατά συνέπεια ο Δήμος Κατερίνης θα πρέπει να μπεί στα βραβεία Γκίνες, είτε από αφέλεια είτε από… βλακεία.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. (4).

Το ερώτημα μου είναι τούτο: “Ποιός άραγε καταπάτησε ποιόν; Ο Δήμος το οικόπεδο του εργοστασίου ή το εργοστάσιο τόν δημοτικό δρόμο;”

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ…!

 

Από την Κατερίνη,

Γιώργος Οικονομίδης

για την Διαδικτυακή

www.sporeas.tv

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930