Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«Προβολή τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών».

Η 237-20.11.2019 Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

1.- Μετά από αίτημα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση, ενέκρινε την δωρεάν μετάδοση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Χώρας, κοινωνικού μηνύματος, για το χρονικό διάστημα από 22 Νοεμβρίου 2019 έως και 22 Δεκεμβρίου 2019.

2.- Το τηλεοπτικό σποτ δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, που εορτάζεται την 25η Νοεμβρίου, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

3.- Θεωρώντας ότι το σποτ αυτό θα συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλλει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία για την αντιμετώπιση συναφών συμπεριφορών κατά των γυναικών, παρακαλούμε όπως ενισχύσετε τη γενικότερη προσπάθεια για την ενημέρωση των πολιτών, αναπαράγοντας το κοινωνικό μήνυμα σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας – ακροαματικότητας.


Μοιραστείτε το Άρθρο